Την Τετάρτη (12/6) η κλήρωση για τη Γ εθνική

Τους αντιπάλους του όσον αφορά το Πρωτάθλημα της Γ εθνικής θα μάθει ο Πρωταθλητής Κρήτης, ΑΟΚΧανιά. Η κλήρωση για τη διαμόρφωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 13.00, στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ.. Η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ εθνικής και εκτός από τις ομάδες των νησιών αναμένει και τους αντιπάλους του από ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ που θα συμπληρώσουν τον όμιλο. 

Η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με το άρθρο 12 – παρ. Δ΄ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2018-2019 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4οΌμιλο αντίστοιχα.
Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα Σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των Σωματείων σε κάθε Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι κληρώσεις του 1ου, 2ου ομίλου και του 3ου, 4ου ομίλου θα γίνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 13.00, στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ. (ΟΑΚΑ-Μαρούσι) και στην αίθουσα συνεντεύξεων στο Καυταντζόγλειο στάδιο στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα».
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.