Ψάχνει την τρίτη νίκη ο Κύδων, για «ισορροπία» παλεύει ο Εργοτέλης

Στην Β φάση βρίσκεται το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, με Κύδων και Εργοτέλη να παλεύουν για το ποιος θα φτάσει πρώτος στις 3 νίκες. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο 2-1 της σειράς με του Χανιώτες να προηγούνται καθώς ήταν αυτοί που πανηγύρισαν εις διπλούν των «κιτρινόμαυρων» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (53-58  και 69-64 παρ.), ενώ ο Εργοτέλης μείωσε τη σειρά στο 1ο παιχνίδι των play-off στα Χανιά κατακτώντας τη νίκη με 62-64.
Αύριο (11/5) οι «κιτρινόμαυροι» συναντούν το σύνολο του Ηλιάκη στο Λίντο στις 20:00 με στόχο να ισορροπήσουν την… παρτίδα και έτσι όλα να κριθούν στα Χανιά στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι επόμενο Σάββατο (18/5). Σε αντίθετη περίπτωση ο Κύδων θα είναι αυτός που θα πάρει το «εισιτήριο» και θα παλέψει κόντρα στον ΑΟΚΧανιά για τον τίτλο του πρωταθλητή στη Γ φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι στο Λίντο θα σφυρίξουν οι Καρανικόλα, Κατσαπρακάκης και Μπουζουνιεράκης.


Το πρόγραμμα: 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. - ΑΟ ΚΥΔΩΝ (Λίντο, 20:00) Καρανικόλα-Κατσαπρακάκης- Μπουζουνιεράκης

3ος αγώνας (αν χρειαστεί):
Κύδων-Εργοτέλης (Κλαδισός, 18/5)


Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.