Ο Εργοτέλης στο final four των Παίδων

Οι παίδες του Εργοτέλη συμπλήρωσαν την τετράδα του finalfourστην κατηγορία στο παιχνίδι μπαράζ των Παιδων Β της ΕΚΑΣΚ. Το σύνολο του Αλέξη Χριστόδουλου επικράτησε του ΑΟΚΧανιά στο κλειστό του Ρεθύμνου με 66-46 και έτσι πήρε το εισιτήριο για τη Β φάση του πρωταθλήματος.  
Το Ηρακλειώτικο σύνολο μπήκε δυναμικά στο παρκέ του Μελίνα Μερκούρη και έτσι πήρε διαφορά +9 (10’). Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΟΚΧανιά προσπάθησε να πιέσει προκειμένου να μειώσει όμως οι Αλεξανδρόπουλος και Καβουσάκης κράτησαν την αποσταση για τους «κιτρινόμαυρους». Στο δεύτερο μισό η Χανιώτική ομάδα προσπάθησε εκ νέου για την ανατροπή, με πιεστική άμυνα δυσκόλεψε τον Εργοτέλη στο σκοράρισμα. Μάλιστα με επιμέρους 16-8 κατάφερε να φέρει τη διαφορά στο -3  (36-39) με καλάθι του Λιοδάκη, 38’’ πριν την ολοκλήρωση του 3ου δεκαλέπτου, για να κλείσει η περίοδος στο 36-41 με σουτ δυο πόντων από τα χέρια του Λαγουδάκη στην εκπνοή του χρόνου. Το σύνολο του Σπυριδάκη συνέχισε την προσπάθεια και στην έναρξη του τελευταίου μέρους του παιχνιδιού, οι «κιτρινόμαυροι» όμως αποδείχτηκαν εύστοχοι από τα 6,75 στα τελευταία πέντε λεπτά, άνοιξαν και πάλι τη διαφορά και έτσι κατέκτησαν το θετικό αποτέλεσμα με 66-46 που τους έδωσε την είσοδο στο finalfourτης κατηγορίας τους.
 Εκεί θα συναντήσουν τους Ηράκλειο, Κύδων και ΟΦΗ οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στις τρεις πρώτες θέσεις των Παίδων Α της ΕΚΑΣΚ.

ΑΟΚΧΑΝΙΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 46-66
Διαιτητές: Μακρής-Κώτσου
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-21, 20-33, 36-41, 46-66
ΑΟΚΧΑΝΙΑ (Σπυριδάκης): Κεσόπουλος 6, Σταθάκης, Μουντάκης, Μουστόπουλος, Λιοδάκης 6, Προβατινάκης 8, Αναστασάκης 3, Βολτυράκης, Σειραδάκης 12, Κάβουρας 11 (3), Χαρίτος.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χριστοδούλου): Λαγουδάκης 12, Αλεξανδρόπουλος 18 (2), Γιαμνιαδάκης 3 (1), Γιαννόπουλος, Καβουσανάκης 10 (1), Καραταράκης, Κουντούρης, Μαρής 11 (1), Πρινιανάκης 12 (1), Μελιδονιώτης, Μακράκης, Σωμαρακης.
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.