«Αγκάλιασε» την παραμονή το Ρέθυμνο Cretan Kings

Την 4η συνεχόμενη και πιο σημαντική νίκη κατέκτησε το Ρέθυμνο Cretan Kings, επικρατώντας με 83-73 του Περιστερίου Βίκος Cola, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.
Οι παίκτες της ομάδας της Κρητηε έκαναν κατάθεση ψυχής στο κρισιμότερο παιχνίδι για την παραμονή, με αποτέλεσμα να θριαμβεύσουν επί μίας εξαιρετικά ποιοτικής ομάδας και να βρίσκονται μία αγωνιστική μακριά από την ανανέωση της παρουσίας τους στα μεγάλα «σαλόνια». Η παρουσία του κόσμου επίσης έπαιξε καταλυτικό ρόλο, δίνοντας την απαραίτητη ενέργεια για να φτάσει η ομάδα μας στην πολυπόθητη νίκη.
Αγωνιστικά, το Ρέθυμνο Cretan Kings έδειξε από το ξεκίνημα τις διαθέσεις του (8-0), ενώ στο 12ο λεπτό ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (25-15). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αλλά και πάλι το κλείσιμο του ημιχρόνου βρήκε τους παίκτες μας σε ρόλο οδηγού με 39-28. Η κυριαρχία συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τους «Ρεθυμνιώτες» να δείχνουν τον δρόμο στην 4η περίοδο, όπου με ένα εκπληκτικό ξέσπασμα έφτασαν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (73-57 στο 33’). Οι πανηγυρισμοί δεν άργησαν να έρθουν, με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τον κόσμο να γίνονται μία αγκαλιά στο φινάλε (83-73).
Άπαντες απέδωσαν εξαιρετικά, με τον Στιβ Μπαρτ να αναδεικνύεται σε πρώτο σκόρερ με 28 πόντους, με τους Σιγκούνα (12π.), Χίκι (11π.), Ντάνιελς (11π.) και Μπάντερ (11π.) να συμπληρώνουν την πεντάδα των «διψήφιων».
Παράλληλα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τίμησε τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη για την 21χρονη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Πρόεδρο της ομάδας μας Κωστή Ζομπανάκη να παραδίδει την πλακέτα. Επίσης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ως εκπρόσωπος του Περιστερίου Βίκος Cola τίμησε τον αρχηγό μας, προσφέροντας μία ανθοδέσμη.
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.