Αήττητο συνεχίζει το ΑΣΚΑ Ηράκλειο χωρίς νίκη οι Αετοί Κρήτης


Το ΑΣΚΑ Ηράκλειο πανηγύρισε την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 της ΟΣΕΚΑ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το Ηρακλειωτικο σύνολο πήρε το θετικό αποτέλεσμα των Αετών Κρήτης με  77-30 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο.
Το σύνολο του Χατζιδάκη κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό της αναμέτρησης από την αρχή του παιχνιδιού, γεγονός που του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορά σχήματα και να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του. Η εικόνα την αναμέτρησης κύλησε σε παρόμοιο ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια με αποτέλεσμα το ΑΣΚΑ Ηράκλειο να πανηγυρίσει και οι Αετοί να συνεχίσουν χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα στο παλμαρέ τους.

 Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής: 
Παναθηναϊκός – Ήφαιστος 56-37
Ηράκλειο – Αετοί Κρήτης 77-30
Ρεπό: ΑΕΚ.

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ 77 - 30 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-4,17-7,14-7, 18-12
Διαιτητές :Κώτσου, Πελίκα
ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Χατζηδάκης): Χατζηδάκης 14,Γαστερατος 4, Χουρδακης, Ψαρακης 3, Μαράκης 2, Παπαδάκης Φ., Σεβτσοβ 8, Παπαδάκης Γ. 12, Σταματακης 8, Χριστόφορος 4, Κοκκινακης, Στυλιανακακης 22
Αετοί Κρήτης (Σκορδυλης): Τσολας 1, Κοκολακης, Γκιζιλης, Ρεκουμης 2, Κουφός 23, Μπουχαλακης, Σκορδυλης 4, Κωσταντακης

Βαθμολογία:
ΑΣΚΑ Ηράκλειο 10 (5-0)
Παναθηναϊκος 9 (4-1)
ΑΕΚ 7 (2-3)
Ηφαιστος Πάτρας 6 (1-4)
Αετοί Κρήτης 5 (0-5)

Επόμενη αγωνιστική: 
Ηφαιστος Πατρας-ΑΣΚΑ Ηρακλειο
Αετοι Κρητης-ΑΕΚ
ρεπό: Παναθηναϊκός 
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.