Ετήσια γενική συνέλευση στην ΕΟΚ

Την ετήσια γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει η ΕΟΚ την Πέμπτη 21/3. Στη συγκεκριμένη συνάντηση η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιήσει την Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης, αφού πρώτα κάνει τον ετήσιο οικονομικό απολογισμό της.
 Συγκεκριμένα:
 «Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. με την υπ΄ αριθμ. 33/28-02-2019 απόφασή του  προκηρύσσει τη σύγκληση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών της Ε.Ο.Κ. σύμφωνα με τα άρθρα 8 – 11 του Καταστατικού της και 27 & 51 παρ. 8 του Ν. 2725/1999.
 Θέματα Ημερήσιας Διάταξης.
 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2018
3. Έγκριση Οικονομικού Ισολογισμού 2018
4. Τροποποιήσεις άρθρων Καταστατικού και Εσωτερικού Κανονισμού Ε.Ο.Κ.
 Η Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ε.Ο.Κ. θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 14.00 στα Γραφεία της Ομοσπονδίας στο Ο.Α.Κ.Α, οδός Κηφισίας 37 Μαρούσι. Σε περίπτωση μη επίτευξης της από το Καταστατικό της Ε.Ο.Κ. προβλεπόμενης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 την αυτήν ώρα και στον αυτό τόπο που έχουν οριστεί για την αρχική Γ.Σ. Επισημαίνεται ότι τα τελευταία έτη η απαιτούμενη απαρτία επιτυγχάνεται κατά την πρώτη αναφερόμενη ως άνω ημερομηνία».
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.