Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη ΒΙ.Π.Ε. λόγω τελικού

Tο Ηράκλειο «κινείται» από σήμερα (15/2) σε ρυθμούς Κυπέλλου, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/2 στα Αοράκια στις 17:00. Μάλιστα, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την διευκόλυνση των μετακινήσεων γύρο από το γήπεδο, αύριο (16/2) αλλά και την ημέρα διεξαγωγής του τελικού (17/2). Συγκεκριμένα αναφέρει: 

«Λόγω διεξαγωγής του 44ου τελικού καλαθοσφαίρισης Κυπέλου Ελλάδος, την Κυριακή 17.02.2019, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, δεν επιτρέπεται, η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων τον οχημάτων στην Βιομηχανική Περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. 
Συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Γ’ από την συμβολή της με την οδό Ι’ έως την συμβολή της με την οδό Μ. Καράτζη και σε όλο το μήκος των οδών Ζ’ και Η’ κατά τις ώρες 14:00 έως 23:00 την Κυριακή 17.02.2019 
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων».
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.