Τα διαδικαστικά για τη σχολή προπονητών Β' κατηγορίας

Σχολή προπονητών Β κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά την Κρήτη, η σχολή θα είναι παράρτημα της σχολής Αθηνών με τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος, υπό́ την αιγίδα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και της Ε.Ο.Κ.. Όσον αφορά τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή, θα πρέπει οι προπονητές που θα δηλώσουν ενδιαφέρον να διαθέτουν 8μηνο τουλάχιστον συμβόλαιο που θα έχει κατατεθεί́ στην αρμόδια ΔΥΟ, με την διευκρίνηση ότι το συμβόλαιο πρέπει να έχει ημερομηνία μεταγενέστερη της λήψης της άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή.

Η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τη Γ.Γ.Α., θα λειτουργήσουν σχολές προπονητών για δίπλωμα Β ́ Κατηγορίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Για την Κρήτη θα λειτουργήσει στο Ηράκλειο, παράρτημα της σχολής Αθηνών με τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος , υπό την αιγίδα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και της Ε.Ο.Κ..
Υπενθυμίζουμε ότι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη 8μηνου τουλάχιστον συμβολαίου ( Σεπτέμβριο 2018- Απρίλιο 2019) που έχει κατατεθεί στην αρμόδια ΔΟΥ.
Επειδή πιστεύουμε ότι είναι ευκαιρία, οι κάτοχοι διπλώματος Γ ́ Κατηγορίας να παρακολουθήσουν τις εργασίες της σχολής για τη λήψη του διπλώματος της Β ́, πριν την αλλαγή του Νόμου, όπου οι προϋποθέσεις θα είναι πολύ πιο αυστηρές, παρακαλούμε να διευκολύνετε τους ενδιαφερομένους υποψηφίους, ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία αυτή». 
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.