Ζήσης: «Τα παιδιά έκαναν φανταστική εμφάνιση»

Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας στο φινάλε της διαδρομής, αλλά έγινε ακόμη πιο ιδιαίτερος από την παρουσία του Νίκου Ζήση. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπάμπεργκ, φώναξε το “Ελλάς” μαζί με τους διεθνείς στο φινάλε της αναμέτρησης και είπε τα καλύτερα για την Εθνική Ομάδα και τους παίκτες που βοήθησαν στο να φτάσει σε αυτό το 11-1 και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

«Τα παιδιά έκαναν φανταστική εμφάνιση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δυναμισμό που είχαμε σε όλες τις φάσεις, κάτι που δεν περίμεναν οι Γερμανοί. Οι παίκτες μας έβαλαν το κορμί τους σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Όλα τα παιδιά είναι άξια, ακόμη περισσότερο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που μετά από όσα έχει περάσει αξίζει μια θέση στην Εθνική. Μια ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που μέχρι τα 30 έπαιζε στην Α2 και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση», ανέφερε ο άσος της Μπάμπεργκ, στον οποίο οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη.
Ο Ζήσης παραδέχθηκε πως περίμενε πως και πως αυτή τη στιγμή: «Εδώ και δύο μήνες, από τότε που έμαθα πως θα γίνει το παιχνίδι εδώ. Τα παιδιά τελείωσαν με τον ιδανικό τρόπο ένα προκριματικό γύρο και έχουμε όλα τα φόντα να προχωρήσουμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο Έλληνας γκαρντ, στάθηκε σε έναν άλλον Έλληνα γκαρντ: «Είχα δει τον Κόνιαρη πριν από ενάμιση χρόνο, στο τουρνουά του Μπαϊρόιτ και θεωρώ πως έχει μεγάλα φόντα. Αλλά εδώ μιλάμε για μια συμμετοχή 30 παιδιών. Μπράβο σε όλους και χαίρομαι για όλους. Δεν υπάρχει αντάλλαγμα στο να εκπροσωπείς τη χώρα σου».
Για τον ίδιο η στιγμή ήτναν ξεχωριστή: «Ήταν σίγουρα διαφορετικά. Μια στιγμή που θα κρατήσω στην καρδιά μου. Ξέχωρα όμως από την βράβευση, ήταν περίεργο, γιατί είμαι σε ένα γήπεδο που έχω ζήσει πολλά να ακούω το «Ελλάς! Ελλάς!», να βλέπω γνώριμα πρόσωπα από τους «Πελαργούς»… Ήταν σίγουρα μια διαφορετική στιγμή».






Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.