Το Σαββατο (16/2) η συνέντευξη τύπου του τελικού Κυπέλλου


Το Σάββατο (16/2) στις 15:00, στην αίθουσα τύπου του Νέου Κλειστού γυμναστηρίου του Ηρακλείου θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη για τον 44ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Εκτός αυτού, οι δυο φιναλίστ θα «δώσουν» 15 λεπτά από την προπόνηση τους το Σάββατο (16/2), στα ΜΜΕ προκειμένου να λύσουν τις... απορίες των δημοσιογράφων, πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Η συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 15.00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια. Το «παρών» θα δώσουν οι προπονητές του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Ηλίας Παπαθεοδώρου και Ρικ Πιτίνο και αρχηγοί των δύο ομάδων, Βαγγέλης Μαργαρίτης και Νικ Καλάθης. 
Την ίδια μέρα (16/2) οι προπονήσεις των ομάδων θα είναι ανοιχτές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για μισή ώρα από τις 17.45 έως τις 18.15 (τα τελευταία 15 λεπτά της προπόνησης του ΠΑΟΚ και τα 15 πρώτα λεπτά αυτής του Παναθηναϊκού). Τονίζουμε ότι η προπόνηση είναι ανοιχτή ΜΟΝΟ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ».

Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.