Φιλικές ήττες στην Αθήνα απο Πεντέλη και Δούκα ο ΟΦΗ.


Ο ΟΦΗ μπορεί να ηττήθηκε με ευρύ σκορ στην Αθήνα , με αντιπάλους ποιοτικές ομάδες της Β’ Εθνικής, όπως τον Δούκα (Κυριακή 30/09) και την Πεντέλη (Σάββατο 29/09), ωστόσο αυτά τα παιχνίδια μόνο θετικά προσφέρουν στους "ασπρόμαυρους".

Όχι δεν είχαν στόχο να κατακτήσουν κάποιο... κύπελλο, ούτε είχαν οριοθετήσει ως στόχο τη διάκριση, αλλά το πέρας του 2018 μπορεί να χαρακτηριστεί ως χρονιά ορόσημο , για επιστροφή σε υψηλότερα επίπεδα.

Για την ιστορία  ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον Δούκα με 64-45, όντας πολύ άστοχος από την περιφέρεια ενώ από την Πεντέλη ηττήθηκε με 72-54, παρουσιάζοντας καλή εικόνα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Πάλλη , ενώ στο φιλικό με τον Δούκα, χτύπησε και ο Μπουμπάρης, χάνοντας το τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Βασίλης Ράλλης, με αυτά τα δυνατά φιλικά προετοιμασίας, είχε την ευκαιρία να  δει αν οι παίκτες του πέρασαν με επιτυχία το διήμερο τεστ τους, εντοπίζοντας αρχικά και στην συνέχεια θα βελτιώσει εδώ στην Κρήτη (άμα την επιστροφή τους), τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα, που θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του στην "Εφ. Πατρίς" ο ικανός τεχνικός:
"Παίξαμε με ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη Β’ Εθνική και είναι μια εβδομάδα μπροστά από μας στην προετοιμασία, αφού το πρωτάθλημα τους αρχίζει νωρίτερα. 
Είμαι ευχαριστημένος γενικά αφού ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο στο διάστημα που μας απομένει για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.