Εμπειρία και νιάτα το "μίγμα της επιτυχίας" για τον ΑΟΚ Χανιά.


Στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος έχουν μπει οι προπονήσεις της ανδρικής μας ομάδας που το ερχόμενο Σάββατο κάνει πρεμιέρα στην δύσκολη έδρα της Μεσσαράς.

Με νέο προπονητή τον Χρήστο Παπανικολάου θα πορευτεί στο πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες ημέρες ο ΑΟΚ Χανιά, ο οποίος θα στηριχτεί σε ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών παικτών.

Στο φετινό ρόστερ δεσπόζει η παρουσία του Παναγιώτη Κατράνα, ενώ από την ομάδα που συμμετείχε στη Γ' Εθνική συνεχίζουν οι Αλεξίου, Σκαμνάκης, Αδοντάκης, Πούρος, Κολαρετάκης, Παπαδάκης, Κουτσαυδής. Σε αυτούς προστέθηκαν οι Ερηνάκης και Τσακλάνος.

Παράλληλα προωθήθηκαν οι νεαροί Πνευματικάτος, Μανώλης και Γρηγόρης Σειραδάκης.

Όπως αναφέρει και στην επίσημη ενημέρωσή του ο ΑΟΚ στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί και πάλι άκρως ανταγωνιστική.

Συνοπτικά το ρόστερ:

  • Κατράνας
  • Αλεξιου
  • Σκαμνάκης
  • Αδοντάκης
  • Πούρος
  • Κολαρετάκης
  • Παπαδάκης
  • Κουτσαυδής
  • Ειρηνάκης
  • Τσακλάνος
  • Πνευματικάτος
  • Σειραδάκης
  • Προπονητής : Χρήστος Παπανικολάου


Παναγιώτης Κατράνας : Ήρθε για να κάνει τη διαφορά
Μια από τις ηχηρότερες μετεγγραφές της φετινής ΕΚΑΣΚ σίγουρα αποτελεί η απόκτηση από την ομάδα μας του Παναγιώτη Κατράνα, έναν από τους κορυφαίους σκόρερ της περσινής Γ΄Εθνικής με τα χρώματα του δευτεραθλητή Έσπερου Λαμίας.Μάλιστα, στους αγώνες κόντρα στην τωρινή του ομάδα πέτυχε συνολικά 37 πόντους με 6 τρίποντα…

Ο έμπειρος παίκτης που τη σεζόν 2016-17  συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1 με την Κύμη (23 πόντους σε 10 αγώνες, με κορυφαία στιγμή τον αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου πέτυχε 6 πόντους με 2/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ σε 38′ συμμετοχής).

Ο Παναγιώτης Κατράνας ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στον Δαναό Τρικάλων, στο οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2002.

Το καλοκαίρι του 2002 μετεγγράφεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο παρέμεινε για μία σεζόν χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο.

Την περίοδο 2003-04 αγωνίστηκε στον Παπάγου, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν μετεγγράφη στην Άλιμο Αττικής, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια.

Τη διετία 2006-2008, ο Παναγιώτης Κατράνας αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ το καλοκαίρι του 2008 επέστρεψε στα Τρίκαλα για λογαριασμό του Αιόλου Τρικάλων, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2011.

Από το 2011 μέχρι και το 2012, ο Παναγιώτης Κατράνας αγωνίστηκε στον Ιωνικό, ενώ το 2012 μετεγγράφη στο Κ.Ο. Χολαργού.

Τον Ιούνιο του 2013, ο Παναγιώτης Κατράνας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης τον οποίον οδήγησε στην Α1.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Έσπερο Λαμίας, και αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ της Γ΄Εθνικής βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα της Λαμίας να καταλάβει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να πάρει την άνοδο στην Β΄Εθνική.

Παράλληλα,έχει 19 συμμετοχές με την Εθνική ομάδων Νέων ενώ το 2005 , σε ηλικία 20 ετών, πήρε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game των Ελπίδων με 21 (!) εύστοχα σουτ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ
Σωτήρης Μανωλόπουλος (ΠΑΟΚ) 8
Παναγιώτης Κατράνας (Ολυμπιακός) 17
Στράτος Περπέρογλου (Πανιώνιος) 14
Νίκος Παπανικολάου (ΑΕΚ) 18

Γιάννης Σακελλαρίου (Πανελλήνιος) 14
Αριστείδης Κορωνίδης (ΠΑΟΚ) 11

ΤΕΛΙΚΟΣ
Παναγιώτης Κατράνας (Ολυμπιακός) 21
Νίκος Παπανικολάου (ΑΕΚ) 12

Πηγή:"aokchania.gr"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.