Άνετη πρεμιέρα για τον Εργοτέλη (pics) .


Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι στο Λίντο ο Εργοτέλης, ο οποίος επιβλήθηκε του μαχητικού Τηγανίτη με 86-40 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα μπροστά στον κόσμο του. 

Η ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη μπήκε εξαιρετικά στο παρκέ και ευτύχησε να προηγηθεί από νωρίς έχοντας σημαντική  διαφορά ασφαλείας (46-19 στο ημίχρονο). 

Στην συνέχεια μπήκαν στην εξίσωση όλοι οι παίκτες παραμένοντας σε υψηλά στάνταρ,παίρνοντας ευρεία νίκη  ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που είναι άξιοι συγχαρητηρίων, έπαιζαν για την χαρά του μπασκετ, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα.

Συνολικά η "κιτρινόμαυρη" ομάδα  είχε όλους τους παίκτες του σκόρερς, με 3 από αυτούς με  διψήφιο αριθμό πόντων, δείγμα του επιθετικού πλουραλισμού της ομάδας.

-Ο Δόσπρας (που βραβεύτηκε στην έναρξη τους ματς από τον Εργοτέλη για την προσφορά του) κορυφαίος απο τον Τηγανίτη.

Την επόμενη εβδομάδα ο Εργοτέλης "φιλοξενείται" στο Λίντο , από το Ηράκλειο στις 17:00.

Εργοτέλης- Τηγανίτης  86-40
Δεκάλεπτα: 16-6, 46-19 (ημ), 70-31, 86-40
Διαιτητές: Χιωτάκης-Ζωφοργιανάκης

Εργοτέλης (Βισκαδουράκης Γ.) :Σταράκης 8(2), Αθανασιάδης 3, Αναστασάκης 7(1), Καλογεράκης 2, Δαπουλάκης 9(2), Μανιαδής 17(1), Χριστοδούλου 4, Μπελεφάντης 15(3), Καλλέργης 11(3), Αλετράς 4, Αμπαδιωτάκης 6.
Τηγανίτης (Πετεινος Γ.) :Μυλωνάς 5, Δοντσόπουλος, Κατσαπρακάκης, Γιαχάϊ 7(1), Βαβουλής, Πατερομιχελάκης, Αργυροπαίδας, Βαγενάς 5(1), Γκάτσος, Δόσπρας 10, Μαυρομανωλάκης 2, Σαιξ 8


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.