Αγιασμός στον ΣΥΔΚΑΚ και επεξήγηση νέων κανονισμών (pics).


Τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό τους, πραγματοποίησε  ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και στην συνέχεια ο διαιτητής Α1 Εθνικής Κατηγορίας κ.Γιάννης Μαλαμάς, πραγματοποίησε επεξήγηση των νέων κανονισμών που ισχύουν από την πρώτη Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή του ο ΣΥΔΚΑΚ, με το φωτογραφικό υλικό που μας απέστειλε:
"Ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στις 1/10/2018 ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΚΑΣΚ και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου μας. 

Η πλειοψηφία των διαιτητών βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία του Συνδέσμου, καθώς μετά τον αγιασμό, το λόγο ανέλαβε το μέλος του ΣΥΔΚΑΚ και Διαιτητής Α1 Εθνικής Κατηγορίας κ.Γιάννης Μαλαμάς, ο οποίος πραγματοποίησε επεξήγηση των νέων κανονισμών που ισχύουν απο 1/10/18. Τέλος, δόθηκαν οδηγίες στους ενεργούς διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στον πλούσιο μπουφέ, προσφορά του Συνδέσμου , δίνοντας την ευκαιρία να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα σε μια πιο χαλαρή διάθεση".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.