Στο "Πεσκέσι" , μια οικογένεια ο Ολυμπιακός , μετά την "κούπα" (pics).


Ο Ολυμπιακός νίκησε στον τελικό του 3ου διεθνούς τουρνουά  International Basketball Tournament Crete , την Ούνιξ Καζάν με 70-65 και κατέκτησε τον τίτλο στα Δύο Αοράκια, . 

Οι ερυθρόλευκοι αμέσως μετά το ματς με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πήγαν για φαγητό στο εστιατόριο Κρητικής Κουζίνας "Πεσκέσι"  και δημοσίευσαν φωτογραφίες από το δείπνο αποδεικνύοντας πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό.

Το εστιατόριο  βρίσκεται στο στο κέντρο του Ηρακλείου και σερβίρει αποκλειστικά Κρητική Αυθεντική Κουζίνα. 

Ο χώρος είναι καθημερινά ανοιχτός, από το πρωί έως το βράδυ και έχει σαν στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που βασίζεται στην ποιότητα, τη διαφορετικότητα και την αξία του τρόπου ζωής των Κρητών.

Το Peskesi  το «κρητικό σπίτι» , μέσα από το αναπαλαιωμένο ιστορικό αρχοντικό του καπετάν Πολυξίγκη, με σύγχρονη αισθητική και λειτουργία, που αντικατοπτρίζει πλήρως τα υψηλά standards που έχει θέσει από το ξεκίνημα του. 

Αυτή η ιδιαίτερη αισθητική που θέλησαν να δώσουν οι υπεύθυνοι, στο εστιατόριο , είχε ως αποτέλεσμα να προκριθεί στα 80 καλύτερα Bar - εστιατόρια παγκοσμίως και στα 10 καλύτερα ‪εστιατόρια στην ‪Ευρώπη, στον διαγωνισμό σχεδιασμού και διακόσμησης "Restaurant & Bar Design Awards".

Η φιλοσοφία  στο Peskesi είναι εμπνευσμένη από αρχαίες, παραδοσιακές μεθόδους γαστρονομικών παραδόσεων και είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας στα χαρακτηριστικά της κρητικής διατροφής, όπως η τροφοσυλλογή, ο τρόπος παρασκευής των πιάτων και η εποχικότητα των προϊόντων, με στόχο να θυμηθούμε και να αναβιώσουμε τις γεύσεις και τα αρώματα του κρητικού γαστρονομικού πλούτου.

Με αναρτήσεις τους στο Instagram οι Μιλουτίνοφ, Μπόγρης, Τολιόπουλος και Γκος ευχήθηκαν να έχει ο Ολυμπιακός μια εξαιρετική σεζόν τονίζοντας πως η χρονιά ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν έγινε για το θεαθήναι η συγκεκριμένη κίνηση. Ετσι νιώθουν όλοι από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο στο ρόστερ. Μία οικογένεια. Μία γροθιά.  

Το Ηράκλειο και οι στιγμές που πέρασαν όλοι μαζί σίγουρα τους «έδεσε». Αυτό το καλό έχουν οι αποστολές.

Δείτε τις αναρτήσεις των παικτών του Ολυμπιακού:




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikola Milutinov (@nikola_milutinov11) στις






Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις






Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Toliopoulos (@v.tolio4) στις





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.