Στην Αναγέννηση ο Χρηστάκης, που αναζητά και προπονητή.Οι δράσεις της ομάδας και οι έγγραφες συνεχίζονται.


Ένα σωματείο με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την ανάπτυξη του μπασκετ, είναι χωρίς αμφιβολία η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου.

H ομάδα του Αρκαλοχωρίου , με την παρακάτω επιστολή, αναπτύσσει ένα σύντομο ιστορικό για το έργο της, διατηρεί 95 παιδιά στις Ακαδημίες, της   αναζητά προπονητές και  η ομάδα έχει βάλει αγγελία ,Πατήστε εδώ για την αγγελία , αναφέρει τις προσπάθειες που γίνονται για δημιουργία Αντρικής ομάδας,  ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσους φορείς  στηρίζουν  την δύσκολη προσπάθεια για την αναπτυξη του μπασκετ στην ενδοχώρα. μπασκετ

Αναλυτικά:
"Ο Α.Σ.Α ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από το 1974 έως σήμερα, καλλιεργεί την καλαθοσφαίριση στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου με τμήματα ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών με ομάδα παίδων, εφήβων και ανδρών.

Τα τελευταία 15 χρόνια οι διοικήσεις του Α.Σ.Α ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σε συνεργασία με τους προπονητές σχεδίασαν και υλοποιούν ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη των ακαδημιών (παιδιά ηλικίας 6-15 ετών) με καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου, διοργάνωση σεμιναρίων προπονητών, ημερίδων και ομιλιών σχετικές με τη διατροφή, την ψυχολογία και την προπονητική της καλαθοσφαίρισης.
Ξεχωριστή θέση στις ετήσιες δράσεις της ομάδας κατέχει το Αρκαλοχώρι Basketball camp (AB Camp) που για 8η φορά διοργάνωσε φέτος η ομάδα μας, με σύνθημα ‘’Διατροφή, ο καλύτερός σου
συμπαίκτης’’.

Στο πλαίσιο του φετινού camp ήταν μεγάλη τιμή και χαρά που δέχτηκε να παρουσιάσει το βιβλίο του ‘’Είμαστε πια πρωταθλητές’’, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Βασίλης Σκουντής, στο συνεδριακό κέντρο Αρκαλοχωρίου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Από τις εκδηλώσεις του Α.Σ.Α ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, σημαντικό είναι ότι μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει αρνηθεί την πρόσκλησή μας για συμμετοχή στις παραπάνω δράσεις.

Η ακαδημία του Α.Σ.Α ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ διατηρεί στις τάξεις της 60 αγόρια και 35 κορίτσια και συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων, πανκορασίδων, παίδων και εφήβων.

Τη φετινή χρονιά πήραμε από τον Ο.Φ.Η με υποσχετική ενός χρόνου τον αθλητή Χρηστάκη Νίκο που θα ενισχύσει την εφηβική μας ομάδα. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ο.Φ.Η για τη συνεργασία και προσδωκούμε στο μέλλον να συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Επίσης καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να επαναλειτουργήσει και η ανδρική ομάδα από το ερχόμενο πρωτάθλημα, η οποία ανέστειλε τη λειτουργία της τα τελευταία 3 χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Α.Σ.Α ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μέσα από τα προγράμματα των ακαδημιών του και την ευρύτερη λειτουργία του σαν οργανισμός, έχει δώσει στο ελληνικό μπάσκετ μεγάλο αριθμό παικτών, προπονητών και διαιτητών, σε όλες τις κατηγορίες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι τα παιδιά τελειώνοντας την 3 η λυκείου περνούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εγκαταλείπουν την πόλη μας, αφήνοντας κενό που δύσκολα αναπληρώνεται.

Οι καθημερινές προπονήσεις διεξάγονται υπό την επίβλεψη δύο προπονητών, ενός γυμναστή και μιας γυμνάστριας, ενώ η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση δύο ακόμη προπονητών που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες κοριτσιών.

Παράλληλα με τις παραπάνω δράσεις, ο σύλλογός μας αναπτύσσει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο για τις κοινωνικές δομές της περιοχής μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε φιλικά παιχνίδια για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας ενισχύοντας το έργο της τοπικής Μητρόπολης, διοργάνωση φιλικού παιχνιδιού με την Εθνική ομάδα Βετεράνων, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για τη λειτουργία του κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση ‘’Δικαίωμα στη Ζωή’’.

Τέλος η λειτουργία των ακαδημιών και όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, του δημοτικού οργανισμού και των χορηγών που σε περίοδο οικονομικής κρίσης,στηρίζουν οικονομικά το σύλλογό μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό".

Επιστροφή Χρηστάκη στο Εφηβικό της ΑΣΑ.

Η σχετική ανακοίνωση:
Ο ΑΣΑ Αναγέννηση καλωσορίζει τον Νίκο Χρηστάκη. Πρόκειται για παίκτη που θα ενισχύσει το Εφηβικό μας φέτος.Προέρχεται απο τον ΟΦΗ με υποσχετική ενός έτους,είναι παίκτης πρωταγωνιστής και το μέλλον του ανήκει...

Ξεκίνησε η προετοιμασία οι εγγραφές συνεχίζονται..
Ο  Α.Σ.Α. “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” BASKETBALL CLUB, συνεχίζει τις εγγραφές του στο κλειστό Αρκαλοχωριου για παιδιά από πρώτη Δημοτικού για αγόρια και κορίτσια..

Πληροφορίες : 
Τηλέφωνο: 2891 340406
Διεύθυνση: Τ.Κ 703 00, Αρκαλοχώρι 703 00

Ώρες: 
Κυριακή Κλειστά
Δευτέρα Κλειστά
Τρίτη 4:00–10:00μ.μ.
Τετάρτη Κλειστά
Πέμπτη 4:00–10:00μ.μ.
Παρασκευή 4:00–10:00μ.μ.
Σάββατο Κλειστά

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.