Γ.Γωνιωτάκης : "Μοναδικό concept, που δεν έχει ξαναδουλευτεί. Είμαστε οικογένεια"(vid).


O προπονητής του Δειλινού Γιώργος Γωνιωτάκης, σε δηλώσεις στο kritikobasket.gr, τόνισε την μοναδικότητα που έχει η ομάδα του Δειλινού φέτος, που είναι μια οικογένεια, με "τρέλλα" για μπασκετ , χωρίς οικονομικές απολαβές, ενώ επεσήμανε πως οι αδυναμίες της ομάδας θα μετατραπούν σε πλεονέκτημα.

Ο ταλαντούχος προπονητής του Δειλινού, ευχαρίστησε όλες τις ομάδες της Κρήτης για την συνεργασία που είχε είτε σε επίπεδο προσθήκης παικτών, είτε σε παραχωρήσεις γηπέδων.

Τόνισε πως η άνοδος πέρυσι  δεν ήταν αυτοσκοπός, είναι μοναδικό το φετινό concept, που δεν έχει ξαναδουλευτεί, η ομάδα βγάζει υγεία, η διοίκηση στηρίζει ολοκληρωτικά την προσπάθεια, ενώ  δήλωσε ευχαριστημένος για το ροστερ της ομάδας που συμπληρώθηκε, με την προσθήκη του Κυριτση.

Όσον αφορά πως θα αντεπεξέλθει η ομάδα την έλλειψη σωματοδομής και εμπειρίας σε σχέση με τις άλλες ομάδες, ανέφερε πως τα μειονεκτήματα αυτά θα μετατραπούν σε πλεονεκτήματα, με την ομάδα να παίζει γρήγορο παιχνίδι, να βγουν οι ψηλοί έξω , γρήγορο πικ εν ρολ και τρανζίσιον παιχνίδι .

Την εμπειρία επεσήμανε θα την καλύψει η φιλοδοξία των παικτών , ενώ αυτήν την προσπάθεια θέλει να την αγκαλιάσει ο κόσμος του Ηρακλείου, που έδειξε πέρυσι  στους τελικούς Ανδρών ΕΚΑΣΚ, πως προσελκύει η προοπτική αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους Γ.Γωνιωτακη στο βίντεο:





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.