Δυο Κρητικοί στην προετοιμασία του αντρικού στον ΠΑΟ (pics).


Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το  βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πορταριά Πηλίου με το πρόγραμμα να αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται πιο εντατικό υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, εν όψει της νέας σαιζόν και στο ροστερ λαμβάνει μέρος εκτός του Γιώργου Καλαϊτζάκη και ο Γεραπετρίτης Κλοντιάν Μούτσα!!

Ο Τσάβι Πασκουάλ κάλεσε στην προετοιμασία (που έπαιξαν και ποδόσφαιρο)τρεις  αθλητές από την εφηβική ομάδα του "τριφυλλιού", οι Μάνος Κοντούδης , Κλόντιαν Μούτσα καθώς και ο Νώντας Παπαντωνίου.. .

Ο Κλοντιάν (φώτο καθιστός πρώτος αριστερά) , Playmaker,Shooting Guard, που βλέπει τον κόσμο από τα 195 εκατοστά του,σύμφωνα με τους ειδικούς , είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λασιθιώτικου μπάσκετ, έχει γεννηθεί το 2001 ξεκίνησε από τις υποδομές της Ιεράπετρας μαζί με τον αδερφό του Ορλάντο, και στην συνεχεία αποκτήθηκε από τον Πρωτέα Βούλας.

Από εκεί στον Παναθηναϊκό και κλήσεις στις Εθνικές παίδων και Εφήβων και θεωρείται μαζί τους Τσουμάνη, Γραμματικο, Ματσάγκα και άλλους ότι έχει προοπτική να εξελιχθεί και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Στην προετοιμασία των “πρασίνων” , συμμετέχει και ο Ηρακλειώτης Γιώργος Καλαϊτζάκης, που ο προπονητής του δείχνει να πιστεύει σε αυτόν και σίγουρα όλοι περιμένουμε το επόμενο βήμα εξέλιξής του.

Δείτε τις παρακάτω φώτο καθώς και τα αδέρφια Μούτσα σε μια επίσκεψη τους στην Ιεράπετρα τον Απρίλιο.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.