"Ας αφήσουμε το μπάσκετ, καλύτερο απ ότι το βρήκαμε" (pics).


Στο "Αρχοντικό της Ροδιάς" με κεντρικό σύνθημα τον αρχικό τίτλο, πραγματοποιήθηκε τραπέζι με την υπογραφή πρωτοκόλλου αδελφοποίησης ανάμεσα στην ομάδα Δειλινού και και αυτής του Ανδρογέα,, μια συνεργασία που αποσκοπεί στην υγιή ανάπτυξη του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά:
"Με κεντρικό σύνθημα, την βελτίωση και ανάπτυξη του αθλήματος, οι διοικήσεις του ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ και ΑΟ ΔΕΙΛΙΝΟ, υπέγραψαν πρωτόκολλο αδελφοποίησης και συνεργασίας την Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2018 στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ. 

Συνεργασία που ξεκίνησε και θα κλιμακωθεί στην πορεία του χρόνου και αφορά ανταλλαγή απόψεων, ιδεών , προτάσεων για αθλητικά , προπονητικά ,οργανωτικά και όχι μόνο, θέματα, έτσι ώστε να αρχίζουν να χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοβοήθειας με μοναδικό σκοπό την υγιή ανάπτυξη του αθλήματος.

Άπαντες παρόντες στο κάλεσμα των ομάδων, όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων,αντάλλαξαν απόψεις, αναμνηστικά και ευχές για την νέα περίοδο.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Μπάμπης Μαρκάκης και ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Μιχάλης Κανάκης".






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.