Ανακοίνωση Εργοτέλη, για την συνεργασία, με τα κλειστά ΝΚΓΗ-ΔΑΠΚΗ,.


Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν σε μερίδα του τύπου το τελευταίο διάστημα , όσον αφορά την συνεργασία του  τμήματος μπασκετ του Εργοτέλη με τις διοικήσεις των κλειστών Γυμναστηρίων ΝΚΓΗ-ΔΑΠΚΗ, οι "κιτρινόμαυροι" εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους , για τα δημοσιεύματα αυτά , ξεκαθαρίζοντας, ότι υπάρχει αρμονική συνεργασία των δυο πλευρών χωρίς εκκρεμότητες και "αστερίσκους".

Αναλυτικά:
Με δυσαρέσκεια αντιληφθήκαμε κάποιες αναφορές τις τελευταίες ήμερες σε εφημερίδα του νησιού και σε στήλες αθλητικού-κουτσομπολίστικου ρεπορτάζ σχετικά με υποτιθέμενα θέματα κακής-προβληματικής συνεργασίας της ομάδας μας με τα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου ΝΚΓΗ-ΔΑΠΚΗ.

Θα θέλαμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και αντιθέσεων:
1) Οι ομάδες του συλλόγου φιλοξενούνται για προπονήσεις εδώ και πολλά χρόνια στα Δημοτικά γυμναστήρια πάντα με καλή συνεργασία με το προσωπικό και την διοίκηση των Αθλητικών χώρων.

2) Οικονομικές εκκρεμότητες του τμήματος προς τα γήπεδα δεν υπάρχουν.

3) Ανάγκη για παραχώρηση περισσότερων προπονητικών ωρών σίγουρα υπάρχει αλλά γνωρίζουμε ότι ο Δήμος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να ικανοποιήσει τα περισσότερα αιτήματα μας.

4) Οι εγκαταστάσεις οι οποίες είναι σε υψηλό λειτουργικό επίπεδο σίγουρα είναι σημαντική βοήθεια στις αγωνιστικές μας προσπάθειες .

5) Δημοσιεύματα ανώνυμα και μάλιστα σε ΜΜΕ με τα οποία έχουμε άριστη σχέση συνεργασίας με το αθλητικό τους τμήμα μας στεναχωρούν και θα παρακαλούσαμε να μην συνεχιστούν.
Το  τμήμα μπασκετ του Εργοτελη ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας ενημερώσει σε ότι απορία πιθανόν έχετε. 

Δια το τμήμα μπασκετ του ΓΣ Εργοτέλη
Γιαννουλάκης Βαγγέλης".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.