Συνεχίζει στην προεδρία του Δειλινού ο Γ. Χιωτακης.


Επανεκλογή στην (πετυχημένη) προεδρία του Γιώργου Χιωτάκη, είχαμε στο Δειλινό, που είχε ωστόσο εισροή νέων μελών και ανακατατάξεις στο νέο ΔΣ.

Αυτό αποφασίστηκε μετά το ΔΣ που έγινε την αρχές της εβδομάδας και στην οποία αποφασίστηκε η δομή και η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας του Δειλινού που  ανέλαβε άμεσα να συνεχίζει να τρέχει τις εξελίξεις .

Ο Γιώργος Χιωτάκης και οι συνεργάτες του, αποτελούν παράδειγμα διοίκησης Ερασιτεχνικού σωματείου, στα μπασκετικά δρώμενα του νησιού, καθώς πέρα την τήρηση πλάνου φιλοσοφίας που διέπει την ομάδα, μπορεί να μην είναι επιχειρηματίες "μεγάλου βεληνεκούς", ωστόσο, τρέχουν και λύνουν όλα τα θέματα της ομάδας, είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, βάζοντας πολλές φορές "το χέρι στην τσέπη", χωρίς να αφήνουν εκκρεμότητες, γεγονός σπάνιο στους καιρούς μας.

Είναι όλοι μαζί ενωμένοι, είναι εξωστρεφείς και το κυριότερο διοικούν, χωρίς να επιδιώκουν, προβολή, η προσωπικά συμφέροντα και γενικά υπηρετούν το άθλημα του μπάσκετ , προβάλλοντας το.

Και όλα αυτά σε ένα σωματείο που δεν έχει δικό του γήπεδο, δεν διαθέτει μεγάλες υποδομές, ούτε το "όνομα κράχτης", αλλά αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια, είναι οι μοναδικοί που εξελίσσουν τον σύλλογο .

Είναι παράδειγμα για μίμηση στα σωματεία της Κρήτης και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Αναλυτικά η σύνθεση του ΔΣ:
Προεδρος : Γιώργος Χιωτάκης.
Αντιπρόεδρος: Ιωάννου Κων/νος
Γεν. Γραμματέας: Βογιάκης Δημητρης
Ταμίας: Δεμέτζου Ευαγγελια
Γεν. Αρχηγός: Αντωνοπούλου Μαρία
Μέλη: Μενεγάκης Εμμ., Γαβριλάκη Π., Αναγνώστου Ανδρ.

ΕΦΟΡΟΙ:
Λογοθετης Ευ, (Εφηβικό)
Λιόλιος Ευ (Παιδικό)
Ιωάννου Κων (Τμημα Μινι)
Δεμέτζου Ευ (Τμημα Προμίνι)
Γαβριλάκη Π. ( Τμημα Προμίνι).


Το Δειλινό ντύνεται με ATHLOS SPORTSWEAR.
"Το σωματείο μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα ντύνεται με ρούχα από την εταιρεία ATHLOS SPORTSWEAR!!!"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.