Στον Κόροιβο του Κ.Σορώτου, ο Π.Μαραγκάκης,


Από την Τρίπολη ...μετακομίζει στην Αμαλιάδα , οπού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Παντελής Μαραγκάκης, ο οποίος μετά από μια πολύ καλή σεζόν στην Α2 και στον Αρκαδικό, παραμένει στις υψηλές Εθνικές κατηγορίες, απόρροια της ποιότητας που διαθέτει.

Ο Κώστας Σορώτος μετά τους Τσιάκο, Καπώνη Κελαϊδή και Γκιουζέλη επέλεξε ακόμη ένα παίκτη που ξεχώρισε στο περσινό πρωτάθλημα, με τον 22χρονο Κρητικό κόμπο  γκαρντ που ξεχωρίζει για την ενέργεια που διαθέτει και την αμυντική του προσήλωση,να αποτελούσε  εκ των κορυφαίων  σκόρερ του Αρκαδικού σημειώνοντας 136 πόντους, και να ξεχωρίζει για την ικανότητα του έξω από τα 6,75.

Ο στόχος του Κοροίβου είναι η επιστροφή της στα «σαλόνια» της Basket League και ο Ηρακλειώτης αθλητής , πραγματοποίησε το σωστό βήμα εξέλιξης του, καθώς ο προπονητής της ομάδας Κ.Σορώτος, επενδύει και εξελίσσει ταλαντούχους αθλητές..

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Παντελή Μαραγκάκη.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1996 στην Κρήτη, αγωνίζεται ως point και shooting guard (θέσεις 1-2) και έχει ύψος 1,95 μ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλείου, όπου αγωνίστηκε στο ανδρικό τμήμα τη σεζόν 2013-14. Την περίοδο 2014-15 έπαιξε στη Γ’ Εθνική με την ακαδημία Ρεθύμνου για να επιστρέψει στο Ηράκλειο (2015-17) και να πανηγυρίσει την πρώτη χρονιά την άνοδο από τη Β’ Εθνική και να αγωνιστεί στη συνέχεια πρώτη φορά στην Α2. Πέρυσι βρέθηκε ξανά στα παρκέ της Α2 για λογαριασμό του Αρκαδικού.

Καλωσορίζουμε τον Παντελή στην οικογένεια του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλας της ομάδα"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.