Πανηγυρική άνοδος στη… μεγάλη κατηγορία για την Εθνική Κορασίδων (pics+vid) .


H Εθνική Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό Β΄κατηγορίας, στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου  επανήλθε με εμφατικό τρόπο, στη φυσική της θέση που είναι η…. μεγάλη κατηγορία, όντας η πιο ποιοτική και επιτυχημένη Εθνική ομάδα υποδομών σε Γυναικες, το φετινό καλοκαίρι. .

Με την  άνοδο να είχε εξασφαλιστεί από την Παρασκευή με την συντριπτική νίκη επί της Φινλανδίας,  οι διεθνείς ήθελαν να επιστρέψουν στην Αθήνα αήττητες από την Ποντγκόριτσα, ωστόσο φάνηκε κουρασμένη,  και παγιδεύτηκε στην σουηδική ζώνη (εκνευριστική αστοχία) για να ηττηθεί στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Β΄ κορασίδων της Ποντγκόριτσα από τη Σουηδία με 51-41.

Μπράβο στα κορίτσια μας που μπορεί να πικράθηκαν κάπως στο φινάλε, γιατί δεν άκουσαν το ύμνο (ένας θεός ξέρει πόσο το ήθελαν) αλλά πήραν την άνοδο, το μέλλον τους ανήκει και πρέπει να είναι υπερήφανες για όσα πέτυχαν.

Στην Ποντγκόριτσα γράφτηκε με γαλανόλευκο μελάνι, οτι  το ελληνικό μπάσκετ γυναικών είναι εδώ . 
We are back και ας είναι αυτή μια νέα αρχή, να γράψουν οι «μπέμπες” χρυσές σελίδες.   Μπράβο σε όλες και όλους τους συντελεστές, είμαστε όλοι υπερήφανοι για σας …

Μην ξεχνάμε ότι MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή και στην καλύτερη πεντάδα πλασαρίστηκαν επίσης η δική μας Έλενα Μποσγανά, η Φινλανδή Τζάνετ Άρνιο, η Σουηδέζα Ματίλντα Εκχ και η Λευκορωσίδα Ιρίνα Βενσκάγια .

Τα συνολικά στατιστικά των διεθνών αθλητριών μας.

Όλα τα αποτελέσματα :
Βίντεο του αγώνα με την Φινλανδία

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.