Ο Ηρόδοτος χρειάζεται επενδυτή-τες και όχι απλούς διαχειριστές.


Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα  (6/8), η έκτακτη Γενική συνέλευση που , είχε ζητήσει ο εκλεγής από τα μέλη του κ. Γιαννης Τζαμούσης μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν με το πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ιστορικού συλλόγου, δηλώνοντας στο Σώμα της ΓΣ, την παραίτησή του .

-Έχω την αίσθηση ότι ένα μεγάλος αριθμός των κατοίκων της Ελλάδας πιστεύει ότι μπορεί να κυβερνήσει την χώρα πολύ καλύτερα από τους πολιτικούς.

Άλλοι τόσοι, εκείνοι που ασχολούνται με το μπασκετ, πιστεύουν ότι εάν έπαιρναν την ομάδα στα χέρια τους θα έκαναν θαύματα και εάν αγωνίζονταν θα οδηγούσαν την ομάδα τους από νίκη σε νίκη. 
Κι όλα αυτά παρότι οι πρώτοι δεν συμμετείχαν ούτε στο δεκαπενταμελές του σχολείου τους και οι δεύτεροι δεν έχουν πιάσει την μπάλα. Από τη στιγμή που η αστυνομία δεν συλλαμβάνει τους υπερβολικούς και τους αιθεροβάμονες ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει και να το υποστηρίζει δογματικά.

-Ο Ηρόδοτος μια ευρύτερη (προσφυγική) περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, με πάρα πολύ κόσμο, που χρόνια τώρα προσφέρει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο , βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Η ομάδα με τα περισσότερα ενεργά μέλη στην ΕΚΑΣΚ (σύμφωνα με τα "ταμπελάκια"), με "δικό του", γήπεδο που απασχολεί στο σύνολο του σχεδόν μόνο το μπασκετ , με κυλικείο, με υλικοτεχνική υποδομή (που χρήζει βελτίωσης), δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει όλα αυτά τα "καλά" που διαθέτει.

-Ο κ.Τζαμούσης, (που αποδεδειγμένα βοηθά με χορηγίες το προσφυγικό σωματείο, από το 2009)  επέμενε στις απόψεις του σύμφωνα με την επιστολή που είχε δημοσιεύσει (πατήστε ΕΔΩ) , δηλώνοντας παράλληλα την παραίτησή του .

-Πριν δυο μήνες ήρθε (όπως τον γνώρισα στην ΓΣ, δεν γνωρίζω καν τον άνθρωπο) , ένας αξιοπρεπέστατος επενδυτής ο κ. Γιώργος Πανταλός που (στα "χαρτιά" τουλάχιστον) έδειξε πως διαθέτει ένα πλάνο και όραμα για την ομάδα.
Κάποιοι δυστυχώς αντί να δουν πως όλοι μαζί μπορούν να εκπληρώσουν αυτό το πλάνο ,του εξαπέλυσαν προσωπική επίθεση , ο άνθρωπος κατάλαβε αμέσως με τι είχε να κάνει και τα "μάζεψε" άρον άρον.

-Πέρυσι ήρθαν σημαντικοί επενδύτες από την περιοχή της Αλικαρνασσού , να επενδύσουν σε ένα φιλόδοξο πλάνο που θα "απογείωνε" τον Ηρόδοτο και αντί να σηκωθούν από τις καρέκλες τους να  πουν "ελάτε εσείς εδώ", προέβαλαν ένα "κάρο" δικαιολογίες για να διατηρηθούν στην διαχείριση. Προς Θεού για να μην παρεξηγηθώ , πολύ καλή δουλειά έκαναν  οι άνθρωποι, έβαλαν σε μια τάξη τα πράγματα είναι άξιοι συγχαρητηρίων, άλλα άμα  έρχεται τέτοια ιστορική ευκαιρία δεν την πετάς.

Δυστυχώς η εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, από κάποιους και η δυσκολία κατανόησης ποιος είναι ο ρόλος και η αρμοδιότητα κάθε ατόμου, αποτέλεσε "τροχοπέδη", για την υγιή εξέλιξη του ιστορικού σωματείου τα τελευταία χρόνια .

-Ο Ηρόδοτος χρειάζεται επενδυτή-τες που να αναλάβουν τις ευθύνες και όχι να κρύβονται και ανθρώπους γύρω από αυτούς που να τρέχουν τα καθημερινά.

Μόνο έτσι μπορεί να υλοποιηθεί ένα πλάνο φιλόδοξο , αντάξιο της ομάδας της ιστορίας του Ηροδότου.

Τέλος μια επισήμανση.
Οι διοικούντες (οι οποιοδήποτε),  πρέπει  να τιμούν και να εκτιμούν την προσφορά του Δήμου Ηρακλείου και το πλεονέκτημα του κλειστού Αλικαρνασσού, τόσο προς την Δημοτική αρχή αλλά και τόσο , προς τα "άστεγα" σωματεία της πόλης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.