Επένδυση με Κουρέπη για το Ρέθυμνο Cretan Kings.


Την απόκτηση του Δημήτρη Κουρέπη ανακοίνωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον 20χρονο φόργουορντ/σέντερ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, διευρύνοντας το "ελληνικό στοιχείο" στην ομάδα.

Ο 20χρονος Έλληνας καλαθοσφαιριστής έχει ύψος 2.04 μ. και μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια τόσο στην θέση του πάουερ φόργουορντ όσο και σε αυτή του σέντερ, είχε απασχολήσει έντονα το Ηράκλειο, την τελευταία διετία και μάλιστα είχε βρεθεί "μια ανάσα" από την απόκτησή του, καταλήγοντας τότε τελικά στον Αρκαδικό.

Η ανακοίνωση της Κρητικής ΚΑΕ αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κουρέπη για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο 20χρονος παίκτης έχει ύψος 2.04μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ – σέντερ.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΕΠΗ

Ο Δημήτρης Κουρέπης γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1998, έχεις ύψος 2.04μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ –σέντερ. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα πραγματοποίησε στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες του Αρκαδικού και του Απόλλωνα Πάτρας. Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Α2 κατηγορία με την πατρινή ομάδα, έχοντας 2.24 πόντους (42.9%διπ., 68.8%β.) και 1.38 ριμπάουντ σε 6.5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 21 παιχνίδια. Παράλληλα, έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.