Εμπρός… για την νέα πρόκληση ο Εργοτέλης (vid).


"Εργοτέλης" και… ξεκίνησε. Η ομάδα των "κιτρινόμαυρων", ξεκίνησε επίσης την προετοιμασία της, για μια σεζόν που τον βρίσκει ξανά στο τοπικό της ΕΚΑΣΚ  και με ακόμη πιο μεγάλα όνειρα που είναι άλλο από την άνοδο..

Ο Εργοτέλης συνεχίζει να δημιουργεί ένα λαμπρό μέλλον για την ομάδα, καθώς μαζί με την εμπειρία, έχουν αποκτηθεί παίκτες με προοπτική, ενώ στην ομάδα παρέμειναν και οι αθλητές των υποδομών που ξεχώρισαν.

Οι "κιτρινόμαυροι"  λοιπόν, σήκωσαν… μανίκια κι ετοιμάζονται για τη μεγάλη τους πρόκληση, σε ένα κλίμα εντόνου ανταγωνισμού που δείχνει να υπάρχει στο τοπικό μπάσκετ, ενώ ο κόουτς Γιάννης Βισκαδουράκης,  έκανε ιδιαίτερη αναφορά για πολύ και σκληρή δουλειά, για να μπορέσει να γίνει ομάδα και να αποκτήσει αυτό που λέγεται “χημεία”. 

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες ήταν ενωμένοι, ώστε να φωνάξουν όλοι μαζί "Εργοτέλης"  και να δώσουν το έναυσμα για την αγωνιστική περίοδο που πλησιάζει, μπαίνοντας… επισήμως στα βάσανα.

Δείτε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.