Στους Αγ. Αποστόλους Χανίων (07/08 Ιουνίου) ,το τουρνουά 3×3.


Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και ειδικότερα των φίλων της καλαθοσφαίρισης θα φιλοξενηθεί στο το πάρκο των Αγίων Αποστολών όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά 3ΟΝ3 ,το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιουλίου, θα βρεθούν και πολλοί διεθνείς, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Το 3 on 3 Street Ball «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό» είναι ένα τουρνουά μπάσκετ και συγχρόνως μια σπουδαία φιλανθρωπική δράση, με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού. 

Ο Δήμος Χανίων και οι Χανιώτες, έχουν αγκαλιάσει το συγκεκριμένο τουρνουά  που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, στην οδό Δρακονιανού, καθώς πλέον είναι η 3η φορά που διοργανώνεται στην πόλη με μεγάλη επιτυχία.

Τη διοργάνωση πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΚΑΚ), σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΚΑΣΚ και την συνδρομή Κριτών Διαιτητών και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Oι διοργανωτές παραχώρησαν -στο κλ. Κλαδισού- συνέντευξη Τύπου στην οποία παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Σταύρος Φιωτάκης και ο πολύπειρος Χανιώτης αθλητής, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Φιωτάκης τόνισε ότι ο Δήμος Χανίων υποστηρίζει ανάλογες αθλητικές δράσεις, ενώ κάλεσε τους Χανιώτες και όχι μόνον να πάνε το Σαββατοκύριακο στους Αγίους Αποστόλους για να παρακολουθήσουν όμορφο θέαμα.

Από την πλευρά του, ο Γλυνιαδάκης υπογράμμισε ότι η διεξαγωγή του φετινού τουρνουά σε μια ιδιαίτερα τουριστική περιοχή όπως είναι οι Άγιοι Απόστολοι, εκτός των άλλων, θα δώσει την ευκαιρία σ’ Έλληνες και ξένους να γνωρίσουν στο streetball 3×3, καλώντας και αυτός για συμμετοχή, τόσο ως αθλητές, όσο και ως θεατές.

Οι εγγραφές για το τουρνουά συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html.

Σημεία Δηλώσεων Συμμετοχών offline:
Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού Διγενή Αντύπα 2
Γραφείο Πολιτισμού, Δήμος Χανίων Κυδωνίας 29 (1ος όροφος)
Κατάστημα Αθλητικών ειδών "Stavros Sport" Αν. Παπανδρέου 57 
Κατάστημα Αθλητικών ειδών "Aquafit" Κορωναίου 4

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.