Ο Μ.Σπυριδάκης στον Τρίτων .


Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο ΑΟ Τρίτων που ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου Hρακλειώτη, γκαρντ-φοργουόρντ, Μιχάλη , Σπυριδάκη, μέλος της χρυσής ομάδας των παίδων του Ηράκλειο το 2012, που πήρε στην Καλαμπάκα την 3η θέση.

Ο γεννημένος το 1997 αθλητής, που αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας του Ηράκλειο, , αγωνιζόμενος για μια δεκαετία, αποτέλεσε το 2016, από τους πιο βελτιωμένους παίκτες,  προσθέτοντας  στην ομάδα του Ηράκλειο τοτε, ιδιαίτερη λάμψη,  καθώς έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, αγωνιζόμενος στην Β Εθνική (2015-16) και εν τέλει ανέβηκε στην Α2, σε 26 παιχνίδια, σημειώνοντας  πόντους και ευστοχώντας σε τέσσερα τρίποντα.

Πλεον θα αγωνιζεται με την άγκυρα στο στήθος, εχοντας συμπαικτη ,εναν αλλο Κρητικο Ηρακλειώτη τον Νίκο Βερτούδο πουβρισκεται εκει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά .

Το who is who του Μιχάλη Σπυριδάκη:
Hμ. Γεν.: 13/6/1997
Τοπ. Γεν.: Ηράκλειο Κρήτης
Θέση: Φόργουορντ
Ύψος: 1,97
Προηγούμενες Ομάδες: Ηράκλειο, Αρκαδικός, Παννεληνιος, Μελισσια. 

Η σχετική ανακοίνωση του Τριτωνα:
"Ο Μιχάλης Σπυριδάκης αποτελεί την τρίτη μεταγραφική προσθήκη του Τρίτωνα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. 
Ο Σπυριδάκης έχει ύψος 1.97 και στα 21 του χρόνια, έχει κατακτήσει την 3η, 5η και 6η θέση σε Πανελλήνια εφηβικά Πρωταθλήματα, ενώ έχει αγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες με Ηράκλειο, Αρκαδικό και Μελίσσια. 
Καλωσήρθες Μιχάλη"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.