Ηράκλειο | Δήλωσε Β΄Εθνική, αλλά ....


Το Ηράκλειο, όπως αναμενόταν δήλωσε την συμμετοχή του  στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, για την σαιζόν 2018-19, αλλά ως την καταλυτική ημερομηνία της Παρασκευής 27 Ιουλίου (12:00, ημέρα κλήρωσης της κατηγορίας), όλα μπορούν να συμβούν και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται  δεδομένο.

Στον Όμιλο έχουν σαν προτεραιότητα την εξασφάλιση του μπάτζετ της νέας περιόδου, στα πλαίσια που έχουν οριστεί, για μια αξιοπρεπή πορεία και παρά το γεγονός ότι υπάρχει αισιοδοξία, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

"Συνεχίζουμε την προσπάθεια.Το επόμενο δεκαήμερο είναι καθοριστικό και θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα" μας ανέφερε το μέλος της Επιτροπής μπασκετ κ. Θανάσης Καλατζής.

Όλοι στην Επιτροπή μπασκετ του Ομίλου, εντείνουν τις προσπάθειές τους,  το τελευταίο διάστημα να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους ώστε η ιστορική ομάδα να παρουσιαστεί  ανταγωνιστική στην κατηγορία, ώστε να μην "πεταχτούν" οι πόροι που έχουν συγκεντρωθεί, σε απέλπιδες προσπάθειες.

Αν δεν επιτευχθεί η συγκέντρωση του απαραίτητου μπάτζετ για μια ανταγωνιστική ομάδα, τότε ο στόχος θα αλλάξει και θα υπάρξει "στροφή" προς την αξιοποίηση των υποδομών της ομάδας και εκεί θα επενδύσουν πλέον οι διοικούντες.

Όπως γίνεται αντιληπτό , σε περίπτωση υλοποίησης του δεύτερου σεναρίου η... οικειοθελής πτώση στο τοπικό, μοιάζει αναπόφευκτη.

Όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες της περασμένης σαιζόν έχουν τακτοποιηθεί,  υπομονή λοιπόν μέχρι  τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι οριστικές αποφάσεις.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.