Ελεύθερος από τον Αρη ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.


Πρόωρο τέλος είχε η συνεργασία του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη με τον Αρη καθώς ο σύλλογος της  Θεσσαλονίκης  έλυσε τη συνεργασία της μαζί του, αποφασίζοντας να αφήσει ελεύθερο  ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ . 

Οι λόγοι αποδέσμευσης του Ηρακλειώτη γκαρντ,  με την ομάδα που προπονεί ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν έχουν γίνει γνωστοί (εικάζεται το οικονομικό, λόγω ανανέωσης Μποχωρίδη, Φλιώνη;), καθώς ο ταλαντούχος Κρητικός δεν κατάφερε να εδραιωθεί στο ρόστερ παρά το ταλέντο του και ο Αρης που επένδυσε πάνω του πριν δυο χρόνια με πολυετές συμβόλαιο, (στις  02/01/2017 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2020), αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία.

Από την στιγμή που ο Παναγιώτης... κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι βέβαιο ότι οι μνηστήρες καραδοκούν στην γωνία και θα κλείσει πολύ σύντομα, σε κάποια ομάδα .

Ιδιαίτερα (αν το επιτρέπουν οι συνθήκες ), θα ήταν ιδανικό να επέστρεφε στο νησί με την κορυφαία ομάδα του νησιού μας. Αυτό αποτελεί δικό μας..."ευσεβή πόθο" και δεν είναι προϊόν ρεπορτάζ.

-Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στο "basketblog.gr", ο  19χρονος (2μ.) παίκτης πήγε στον Αρη μικρό παιδί από την Κρήτη, μαζί με τον δίδυμο αδελφό του, Γιώργο, τον οποίο απέκτησε τελικά ο Παναθηναϊκός. Και όχι απλά τον απέκτησε, αλλά τον προσέχει ως «κόρη οφθαλμού» τον δουλεύει, του δίνει παιχνίδια και ο Τσάβι Πασκουάλ είναι αποφασισμένος να του δώσει ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες φέτος στην Α1.

Ο Πασκουάλ έριξε τον Γιώργο Καλαϊτζάκη σε 11 ματς στην Α1 φέτος. Ο ταλαντούχος πράσινος παίκτης έμεινε κατά μέσο όρο στο παρκέ 10΄.12΄΄ και είχε απολογισμό 3.73 πόντους με 55% στα δίποντα, 15.38% στα τρίποντα και 72.22% στις βολές, 1.45 ριμπάουντ, 1.09 ασίστ. Μέσα σε όλα έπαιξε (ελάχιστα μεν, καθώς έμεινε μόλις 22 δευτερόλεπτα στο παρκέ, αλλά έπαιξε) και σε 1 ματς στην Ευρωλίγκα (στο ΟΑΚΑ με τη Μακάμπι)!

Αντίθετα ο Αρης δεν φάνηκε να δείχνει μεγάλη προσοχή στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Στην περασμένη σεζόν ο παίκτης έπαιξε 4 μόλις παιχνίδια με τους κίτρινους στην Α1. Ναι, καλά διαβάσατε μόλις 4! Έμεινε στο παρκέ μόλις 4΄.08΄΄. 
Ναι, καλά διαβάσατε πάλι, μόλις 4’.08΄΄. Είχε μ.ο. 4π. με 40% στα δίποντα, 0.25ριμπ., 0.25κοψ. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.