Διοικητικές "αναταράξεις" στον Ηρόδοτο. Επιστολή Γ.Τζαμούση .


Με επιστολή που μας απέστειλε ο  πρόσφατα εκλεγμένος στην θέση του προέδρου του τμήματος μπασκετ του ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, κύριος Γιάννης Τζαμούσης, δημοσιοποίησε τις διαφωνίες που προέκυψαν με τα μελή του ΔΣ , με αφορμή την πρόσληψη ως τεχνικού Διευθυντή κ.Ν.Γεωργιάδη στον Ηρόδοτο, επισημαίνοντας ότι ζητά Γενική Συνέλευση ώστε να ενημερωθεί το Σώμα.

Αναλυτικά η επιστολή:
ΔΗΛΩΣΗ ΤΖΑΜΟΥΣΗ ΓΙΑΝΝΗ
"Προς ενημέρωση των φίλων της ομάδος , των γονέων που εμπιστεύονται τον σύλλογο μας και του κόσμου της Νέας Αλικαρνασσού που με αγάπη περιβάλλει και στηρίζει εδώ και χρόνια τον ΑΟΝΑ Ηρόδοτο.

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσω τα ακόλουθα :

Έχω την τιμή να εκλεγώ μέλος αρχικά και στην συνέχεια να με προτείνουν ομόφωνα για την θέση του προέδρου την οποία αποδέχτηκα, έχοντας αίσθημα ευθύνης για ανιδιοτελή προσφορά στον σύλλογο μας.

Ωστόσο από το πρώτο κιόλας συμβούλιο που συμμετείχα διαπίστωσα ότι υπήρχαν μυστικά και σκέψεις στο μυαλό των περισσοτέρων μελών του συμβουλίου μας.

Υπήρχε η πρόταση από τον κύριο Δημήτρη Χατζηνικολάου η οποία βρήκε την αποδοχή των υπολοίπων μελών πλην εμού για την τοποθέτηση ως υπεύθυνου διευθυντή του συλλόγου του κυρίου Νίκου Γεωργιάδη ( αθλητικός ψυχολόγος και ιδιοκτήτης της εταιρίας Athlelixis).

Ο  κύριος Γεωργιάδης θα αναλάμβανε το πόστο αυτό , έναντι ενός σοβαρού μηνιαίου αντιτίμου ζητώντας από το σύλλογο και εμένα ως πρόεδρο να δεσμευτούμε με διετές συμφωνητικό.

Επιπλέον για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του  ζήτησε την παρουσία ενός ακόμα προσώπου για την γραμματειακή υποστήριξη, ενώ η παρουσία του θα περιοριζόταν σε 15ημερη (max) μηνιαία βάση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά στοιχεία των προηγούμενων ετών καθώς και την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας, έκρινα ως υπερβολική και δυσβάστακτη για το σωματείο αυτήν την συνεργασία , χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να μειώσω το  επιστημονικό κύρος και την πιθανή  αποτελεσματικότητα του κυρίου Γεωργιάδη.

Η επιλογή μου αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπολοίπων προς το πρόσωπο μου που κορυφώθηκε σε πρόταση για αποχώρηση μου  από το πόστο του προέδρου στο χθεσινό συμβούλιο 26/07/2018.

Εγώ ήρθα για να προσφέρω ανιδιοτελώς στο σύλλογο , τα παιδιά και την Νέα Αλικαρνασσό.
Δυστυχώς κάποιοι κύριοι με προϊστορία διοικητικά και δυσμενή οικονομικά αποτελέσματα, επιμένουν να προβάλλουν την άποψη τους ως ισχυρή.

Εγώ δεν χρειάζεται να αποδείξω επαγγελματικά και προσωπικά ποιος είμαι.
Είμαι εκεί για τον ΑΟΝΑ Ηρόδοτο και όχι για το παιδί μου και τα  προσωπικά μου όνειρα. Οι υπόλοιποι ? 

Προτίθεμαι στα πλαίσια της νομιμότητας και όσων προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου να καλέσω έκτακτη γενική συνέλευση ώστε να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.