Το 3ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion 2018 με σπουδαίες ομάδες στο Ηράκλειο τον Σεπτέμβριο.


Ένα ακόμα σημαντικό μπασκετικό ραντεβού που έχει καθιερωθεί στο Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια,το 3ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion 2018 βρίσκεται και πάλι στο καλεντάρι όλων των φίλων του μπάσκετ.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια θα πάρει και φέτος γεύση από Ευρωλίγκα και όχι μόνο. Ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι συνεπής στο ραντεβού αυτό με τους "ερυθρόλευκους" να παρουσιάζουν ένα νέο πρόσωπο και μαζί του θα βρίσκονται στην Κρήτη η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, η Χάποελ Ιερουσαλήμ του υιού Μπλατ, Ταμίρ και η FIAT Tορίνο, ενός προπονητή μύθου, του Λάρι Μπράουν.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί φέτος από 21 ως 23 Σεπτεμβρίου με το θέαμα και και το υψηλό επίπεδο να είναι δεδομένο και το Ηράκλειο να γίνεται ξανά με έναν διαφορετικό τρόπο επίκετρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ με μια διοργάνωση που γίνεται αθλητικός, τουριστικός και πολιτιστικός θεσμός για την Κρήτη.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: 
«Το 3rd International Basketball Tournament Crete/Heraklion 2018 αποτελεί γεγονός, φέρνοντας αντιμέτωπες τέσσερις εκ των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Πρόκειται για τον Ολυμπιακό, νικητή του περσινού τουρνουά, που παρουσιάζει φέτος ένα ανανεωμένο προφίλ, έχοντας στον πάγκο του τον καταξιωμένο τεχνικό Ντέιβιντ Μπλατ, την Ρωσική Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κρήτη, την πολύ δυνατή Χάποελ Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ που είχε λάβει μέρος και στο πρώτο τουρνουά και τέλος την ανερχόμενη δύναμη του Ιταλικού μπάσκετ Fiat Torino.

Οι ομάδες αυτές λοιπόν θα δώσουν το παρών σε μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο Heraklion Arena στα «Δυο Αοράκια».

Η Κρήτη και το Ηράκλειο γίνονται ,ξανά, το επίκεντρο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, φιλοξενώντας μια ακόμα σημαντική διοργάνωση που έχει γίνει ένας Αθλητικός – Τουριστικός - Πολιτιστικός θεσμός για την Κρήτη και την Ελλάδα».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.