Το πρόγραμμα της 2ης μέρας του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου.


Η ΕΚΑΣΚ και ο  ΠΣΑΤ με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης κι έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα προπονητών, αθλητών και γονέων 23 έως 25 Ιουνίου 2018 στο κλειστό Αλικαρνασσού, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του αθλήματος του μπάσκετ.

Θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα θέματα στους συμμετέχοντες το Σάββατο και Κυριακή) προπονητές, αθλητές και θα υπάρχει συζήτηση με τους γονείς, παιδιά για να τους λυθούν απορίες.

Σήμερα Κυριακή 09:00. – 12.40,  θα υπάρχει ημερίδα προπονητών και το απόγευμα (18:00-20:00.) θα γίνει συζήτηση και θα λυθούν απορίες στους γονείς από τον γυμναστή και ιδρυτή της “ΑΘΛΕΛΙΞΗ” Νίκο Γεωργιάδη αλλά και από τον προπονητή ανδρών Vince Alexander και τον προπονητής γυναικών Anthony Crocitto του St. Leo University of Florida των ΗΠΑ.

Θα απαντηθούν άλλα ερωτήματα όπως:
  • Η μετάβαση από τον αθλητισμό στον πρωταθλητισμό.
  • Πρωταθλητισμός και εκπαίδευση: Μπορούμε να τα συνδυάσουμε;
  • Ποιος είναι ο λόγος που τα παιδιά ‘’παρατάνε’’ τον αθλητισμό στην αρχή της εφηβείας;
  • Ποιος ο ρόλος του γονέα στον αθλητισμό; Είναι ο ίδιος στον πρωταθλητισμό;


-Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, από τις 9 έως τις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα αναπτυξιακά προγράμματα, που αφορούν τους μικρούς αθλητές.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.