Το "Κρητικό Σπίτι" νικητής του 3ου final four Εργασιακού Λασιθίου(pics).

To "Κρητικό Σπίτι από την Σητεία αναδείχθηκε πρωταθλητής Λασιθίου, μετά την ολοκλήρωση του 3ου final four Εργασιακού μπάσκετ Λασιθίου που διεξήχθη στην πόλη των πρωταθλητών.

Η ομάδα της Σητείας κατέκτησε τον τίτλο καθώς στο τελικό κόντρα στους Παλαίμαχους Λυγιάς, αν και προηγούνταν  38-09, τότε  06:48, πριν την λήξη το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε με τους Σητειακούς να κατακτούν την 1η θεση και τον Οκτώβριο θα διεκδικήσει στα Χανιά τον τίτλο του Πρωταθλητή Κρήτης στο Παγκρήτιο Εργασιακό .

Στον μικρο τελικό το ΤΕΙ Σητείας, επικράτησε με 54-52 του Moritz BC Cafe (Αγιος Νικόλαος) και κατέκτησε την τιμητική τρίτη θέση .

Στους ημιτελικούς, οι Παλαίμαχοι Λυγιάς, νίκησαν το Moritz BC Cafe και το Κρητικό Σπίτι το ΤΕΙ Σητείας.

Το 3ο final four, πρόσφερε πλούσιο θέαμα και σχεδόν το σύνολο των αγώνων να  ήταν ανταγωνιστικοί, με συγκλονιστικό φινάλε.

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή πολλών νεαρών αθλητών (που είχαν δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με την προκήρυξη), καθώς συμμετείχαν ο Πετροσιαν (2001), Μαρνέλλος , Τσιμπηνός, κ.α, που μέχρι πριν λίγο καιρό διέπρεψαν στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ και πρέπει να προβληματιστεί η Ένωση για το γεγονός πως εξελίξιμοι αθλητές ,... μετακομίζουν σε άλλα πρωταθλήματα.

Με ανακοίνωσή του ο Αρχηγός της ομάδας "Κρητικό Σπίτι" αναφέρει:
"Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο Final 4 του Εργασιακού Πρωταθλήματος Νομού Λασιθίου.
Λυπούμαστε που ο τελικός δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί αλλά δυστυχώς καμιά φορά συμβαίνουν και αυτά.
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους παίχτες των ομάδων και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο όπου το Κρητικό Σπίτι θα διεκδικήσει στα Χανιά τον τίτλο του Πρωταθλητή Κρήτης.

Με εκτίμηση
Κώστας Ζωγραφίνης
Αρχηγός ομάδας
ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ"




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.