Το Ηράκλειο συγχαίρει την παιδική του ομάδα και ευχαριστεί τους συντελεστές..


Με ανακοίνωσή του, το  Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Ηράκλειο συγχαίρει, την παιδική του ομάδα για την συνολική παρουσία των αθλητών-προπονητών σtο Πανελλήνιο παίδων του Αγρινίου, ενώ ευχαριστεί τους εφόρους-συνοδούς, αλλά και την ΕΚΑΣΚ, την Ε.ΣΚ.Α.Β.Δ.Ε. και τον Δήμο Αγρινίου, για όλα όσα προσέφεραν.

Αναλυτικά:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρουν τους αθλητές της Παιδικής Ομάδας καθώς και τους προπονητές Πινακουλάκη Αντώνη και Δελατόλα Νίκο, για την πολύ καλή τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που έγινε στην Αθήνα και στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή των 6 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας.

Ευχαριστούν τους εφόρους- συνοδούς της ομάδας Βαμβουκάκη Γιώργο, Κουκιαδάκη Μανόλη, Καψάλη Σταύρο, Γκίζη Μάρκο και Περαντωνάκη Κώστα για τη βοήθεια τους στις δυο αποστολές στην Αθήνα και το Αγρίνιο.

Ευχαριστούν την ΕΚΑΣΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Μαρκάκη Χαράλαμπο, την Α.Ν.Ε.Κ. και τον γονέα/ επιχειρηματία κ. Βογιατζάκη Μανόλη για την βοήθεια τους στις μετακινήσεις της ομάδας.

Τέλος ευχαριστούν την Ε.ΣΚ.Α.Β.Δ.Ε. και τον Δήμο Αγρινίου για την πραγματικά όμορφη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της Παιδικής ομάδας.

Την επιμέλεια της οργάνωσης της αποστολής είχε το Γραφείο Καλαθοσφαίρισης που αποτελείται από τους:
  • Μανόλη Δραμητινό, Τεχνικό Διευθυντή Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου 
  • Φαίδρα Τείλορ , Υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων 
  • Αλίνα Δραμητινού, γραμματέα του Γραφείου Καλαθοσφαίρισης".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.