Συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς το Basketball camp του Εργοτέλη.

Οι δραστηριότητες της ομάδας μπασκετ του Εργοτέλη  δεν σταματούν ούτε το καλοκαίρι, καθώς  διοργανώνει το summer camp που  αποτελεί μία ευκαιρία για τα παιδιά που αγαπούν το άθλημα του μπάσκετ να μάθουν τη θεωρία, τη φιλοσοφία και την τεχνική του από τους καλύτερους!

Εξαιρετικά καταρτισμένοι προπονητές με υψηλό βιογραφικό μεταλαμπαδεύουν τη γνώση τους στους μικρούς φίλους , μέσα από μια σειρά δεξιοτήτων, δίνοντας εμπειρίες , γνώσεις πάνω στο Μπάσκετ βελτιώνοντας ατέλειες και παίρνοντας κίνητρα.

Το camp ξεκίνησε την Δευτέρα 25 Ιουλίου, και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 29 Ιουνίου με μεγάλη συμμετοχή και εκτός των άλλων τα παιδιά επωφελούνται από τις παροχές που τους δίνει ο σύλλογος.

-Παράλληλα οι κιτρινόμαυροι, εκτός απο το camp που τρέχει τώρα, στις 16 με 20 Ιουλίου διοργανώνουν για  τέσσερις ήμερες ένα spοrt  and adventure camp, με στόχο εκτός από  μπασκετ να αποκομίσουν  οι συμμετάσχοντες, ευχάριστες και χαλαρές στιγμές ξενοιασιάς.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
Ό Εργοτέλης με μια ομάδα έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής δημιούργησε ένα καμπ περιπέτειας παιχνιδιού και αθλητισμού με στόχο να δώσει στα παιδιά κίνητρο να ασχοληθούν με την φύση και την δράση και να ξεφύγουν από την υπερβολή στα ψηφιακά παιχνίδια και τα social media. 
Κάθε μέρα διαφορετική δράση.. 
1. Νεροτσουληθρες σε θεματικό πάρκο. 
2. Παραλία με παιχνίδια στο νερό και στην άμμο. 
3. Παιχνιδι προσανατολισμού στο δάσος Φουρνί και survivor games. 
4 Πεζοπορία και πικ-νικ στο φαράγγι των Μυλων . 
5 Τοξοβολία Σκοποβολή Πάλη και άλλα μη διαδεδομένα Ολυμπιακά αθλήματα

Τα σχετικά φυλλάδια: 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.