Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Χρ. Σαλούστρος. Δηλώσεις του για την Εθνική (vid).


Tην ώρα που ο Ολυμπιακούς συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Ντέιβιντ Μπλατ, οι Πειραιώτες ετοιμάζουν και την λίστα τους με τους παίκτες που θα εξετάσουν ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει το «Φως», οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν με... καλό μάτι τις περιπτώσεις των Λευτέρη Μποχωρίδη και Χρήστου Σαλούστρου. 

Οι δύο διεθνείς άσοι μπορούν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να εξετάζεται ως μία καλή λύση για την θέση του πέμπτου γκαρντ και τον φόργουορντ του Προμηθέα να προορίζεται για back up στις θέσεις των φόργουορντ.
Φυσικά, καμία κίνηση δεν θα προχωρήσει χωρίς την έγκριση του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος και θα έχει τον έλεγχο για τον προγραμματισμό του ρόστερ της νέας σεζόν, εφόσον φυσικά επιτευχθεί η συμφωνία του με τους Πειραιώτες.

ΠΗΓΗ: sdna.gr 

Σαλούστρος: “Όλοι είμαστε “rookies” στην Εθνική” (vid).
ΠΗΓΗ:"basketa.gr"

Ο Χρήστος Σαλούστρος, στα πλαίσια της media day της Εθνική ομάδας, αναφέρθηκε τόσο στην πολύ καλή σεζόν που διήνυσε με τον Προμηθέα, η οποία του εξασφάλισε και μία θέση στο ρόστερ της Εθνικής, όσο και στις ευκαιρίες που παίρνουν τα νέα παιδιά λόγω των απουσιών.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η αλήθεια είναι ότι με τον Προμηθέα είχαμε μία καταπληκτική σεζόν. Θεωρώ ότι και ομαδικά και ατομικά ήταν η καλύτερη. Είναι πολύ όμορφο να είσαι στην Εθνική. Είναι η δεύτερη φορά που έχω κληθεί στα παράθυρα και νιώθω πολύ καλά. Είμαι έτοιμος, είμαι υγιής και θεωρώ ότι μπορώ να δώσω πάρα πολλά αν μου ζητηθεί.  Σίγουρα η κλήση στην Εθνική είναι η μεγαλύτερη τιμή και η μεγαλύτερη ευθύνη, είναι το όνειρο του κάθε αθλητή να βρίσκεται εδώ. Γι’ αυτό παίζεις από μικρό παιδί. Θεωρώ ότι αποτελεί κίνητρο από μόνο του αλλά έτσι κι αλλιώς δίνει κίνητρο και για την επόμενη σεζόν, και γενικά για το μέλλον. Είναι κάτι που θα θυμάσαι σαν μία όμορφη εμπειρία που θα την εξιστορείς στο μέλλον”.

“Οι απουσίες είναι μεν πρόβλημα αλλά από την πρώτη στιγμή είχαμε απουσίες, από την πρώτη στιγμή είχε εμφανιστεί η ομάδα διαφορετική. Αν εξαιρέσουμε τον Γιάννη και τον Παναγιώτη που ήταν από παλιά, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε “rookies”.  Είναι πολύ όμορφο να υπάρχουν νέα πρόσωπα, έχουν αποδείξει ότι τα νέα αυτά πρόσωπα αξίζουν. Ακόμα και παιδιά όπως ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στα 35 του, έχουν αν δώσουν πάρα πολλά και έχουν βοηθήσει στο μέγιστο την Εθνική. Είναι όμορφο συναίσθημα να βλέπεις καινούρια άτομα και αυτά τα παράθυρα δείχνουν ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον όσον αφορά αυτό το κομμάτι”.

Ο άσος του Προμηθέα μίλησε και για τα δύο επερχόμενα παιχνίδια κόντρα σε Ισραήλ και Εσθονία: “Είναι δύο πολύ δύσκολες αποστολές, θεωρώ ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Παρόλα αυτά είμαστε έτοιμοι. Είμαστε εδώ από τη Δευτέρα, κάποιοι ήρθαν την Τετάρτη. Είμαστε έτοιμοι, έχουν όλα τα παιδιά πολλή όρεξη και πάθος. Πιστεύω αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε κανονικά πρόβλημα και θα μπορέσουμε να προκριθούμε αήττητοι”.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.