"Προστάτευσαν" μικρούς αθλητές, οι διαιτητές Καμπίτσης-Χριστινάκης.


Ο ΣΥΔΚΑΚ με ανακοίνωσή του συγχαίρει δημόσια, τους διαιτητές κ.κ. Καμπίτση-Χριστινάκη, για την ενέργεια τους να "προστατεύσουν" ψυχολογικά μικρούς αθλητές του Χανιά BC, καθώς προφασίστηκαν βλάβη στον ηλεκτρονικό πίνακα, λόγω της μεγάλης διαφοράς του σκορ και τελικά λειτούργησε θετικά..

Αναλυτικά:
"Με την παρούσα επιστολή μας αισθανόμαστε την υποχρέωση να συγχαρούμε δημόσια τους διαιτητές – μέλη σας κ.κ. Καμπίτση-Χριστινάκη που διαιτήτευσαν την Κυριακή 03-06-18 τον αγώνα πρωταθλήματος μίνι μεταξύ της ομάδας μας ΧΑΝΙΑ B.C. και της ομάδας του Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

Πήραμε αυτή την απόφαση με αφορμή το γεγονός που συνέβη στο τέλος του Α΄ημιχρόνου και ενώ προηγείτο η ομάδα του Πλατανιά με σκορ 08-47 οι παραπάνω διαιτητές, μας ανακοίνωσαν την απόφασή τους ότι θα προφασιστούν βλάβη στον ηλεκτρονικό πίνακα, προκειμένου να προστατευτούν οι αθλητές μας από το ψυχολογικό βάρος της μεγάλης διαφοράς του σκορ.

Αυτή η απόφαση λειτούργησε πάρα πολύ θετικά στους αθλητές μας και αυτό αποδεικνύεται από το σκορ του δευτέρου ημιχρόνου που ήλθε ισοπαλία 26-26!

Επίσης καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού εκτός από τα διαιτητικά τους καθήκοντα επιδόθηκαν με μεγάλο ζήλο στους αθλητές και των δύο ομάδων να διδάσκουν συνέχεια τους κανονισμούς και να τους διορθώνουν ώστε να μάθουν να παίζουν σωστά.

Επειδή την Κυριακή βιώσαμε το ευ αγωνίζεσθαι και το fair play σε όλο τους το μεγαλείο και επειδή τέτοιας ποιότητας διαιτητές μας είναι άκρως απαραίτητοι και χρήσιμοι στο άθλημα που υπηρετούμε,  θεωρήσαμε ηθική μας υποχρέωση να προβούμε σ’αυτή την ενέργεια".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.