Προπονητής στις υποδομές του Ανδρογέα ο Γ.Κατσαμπρακάκης. Ξεκίνησε το τουρνουά "Γ.Τσομπανάκη".


Η αναζήτηση προπονητών που έχει βάλει το Σωματείο του Ανδρογέα, βρίσκει ανταπόκριση , καθώς ο Γιώργος Κατσαμπρακάκης, ξεκίνησε συνεργασία στις Ακαδημίες, όντας πτυχιούχος προπονητής, ενώ το τουρνουά μνήμης στον ιδρυτή της ομάδας Γιώργου Τσομπανάκη", ξεκίνησε.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Ανδρογέα:
"Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Κατσαμπρακάκη Γεώργιο, πτυχιούχο Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και προπονητής καλαθοσφαίρισης με δίπλωμα Γ κατηγορίας. Η ενασχόληση του με την προπονητική ήταν στα τμήματα 
υποδομών του Γ.Α.Σ. Μεσαράς. 

Ο νέος προπονητής θα ασχοληθεί με τμήματα υποδομών και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των ακαδημιών της ομάδας μας.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση κι άλλου προπονητή".

Καλή επιτυχία.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ"
Η υπόσχεση που έδωσε η Διοίκηση στην εορτή των 30 χρόνων λειτουργίας της ομάδας για την δημιουργία τουρνουά στην μνήμη του ιδρυτή της ομάδας ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ, αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής σ’ ένα άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στα ιδανικά του αθλητισμού και της εθελοντικής προσφοράς – αρχές που ακόμα και σήμερα εμείς σαν Ανδρογέας ασπαζόμαστε και στηρίζουμε, υλοποιείτε σήμερα 4 Ιουνίου με την έναρξης του , στους χώρους των 19ο Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (Λ. Κνωσσού236) και του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου (Γεωρ. Ξηρουδάκη 17 Αγ. Ιωάννης).

Το τουρνουά  διεξάγεται  από 4 έως 8 Ιουνίου 2018 , κάθε μέρα από 17.30 έως 19.30, και σ’ αυτό θα πάρουν μέρος 200 αθλητές από τις ακαδημίες μας.

Στις ομάδες, CELTICS,NETS,ΑΜΑΖΟΝΕΣ,RAPTORS,MAGIC,BUCKS θα αγωνιστούν  παιδιά ηλικίας 2006-2008 ενώ στις ομάδες WARRIORS,SPURS,THUNDER,ROCKETS,KINGS θα πάρουν μέρος  παιδιά ηλικίας 2009-2011. Τις αγωνιστικές δραστηριότητες θα καλύψουν από την Τρίτη 5 Ιουνίου ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και η ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΑΡΧΑΝΩΝ.

Στις 11 Ιουνίου θα γίνουν αγώνες 3Χ3 από 17:30-19:30 ενώ στην συνέχεια του τουρνουά θα γίνει αγώνας παλαιμάχων  που θα ξεκινήσει 19:45 και το κλείσιμο θα γίνει με την  γιορτή των ακαδημιών. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.