Με το αριστερό στην πρεμιέρα ο ΟΑΧ(pics)


Δεν ξεκίνησε καλά την προσπάθεια της, για  μεγαλύτερη δυνατή διάκριση η ομάδα  Κορασίδων του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων , καθώς ο Ιάσωνας Κολωνού, έχοντας προβάδισμα από την αρχή του αγώνα  επικράτησε με 57-38 , υποχρεώνοντας σε ήττα την χανιώτικη ομάδα ,στο 29ο Πανελλήνιο Κορασίδων που άρχισε σήμερα στο Τσοτύλι.

Ο Ιάσων προηγήθηκε στο σκορ με 3-11, 4΄05΄΄πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Με την ολοκλήρωση της περιόδου η ομάδα από τον Κολωνό ήταν μπροστά στο σκορ με +10 πόντους (9-19). Η ίδια εικόνα υπήρχε και στη δεύτερη περίοδο με τα Χανιά να μην βρίσκουν λύσεις και τον Ιάσων να διευρύνει τη διαφορά στο +15 με το σκορ 11-26 (4΄59΄΄).  Η προσπάθεια των Χανίων να αντιδράσουν μείωσε τη διαφορά στο 17-28 με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Το προβάδισμα για τον Ιάσων επέστρεψε και πάλι στο +15 όταν προηγήθηκε 21-36 (6΄23΄΄), όμως το επιθετικό «ξύπνημα» των Χανίων έφερε μονοψήφια διαφορά με το σκορ 32-40 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Τα Χανιά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν στην τελευταία περίοδο τη... φόρα που είχαν πάρει με αποτέλεσμα ο Ιάσων να φέρει τη διαφορά και πάλι στο +15 (35-50) κατακτώντας τελικά τη νίκη με 38-57.

Δεκάλεπτα: 9-19, 17-28, 32-40, 38-57
Διαιτητές: Χατζημπαλίδης-Κουφούδης
ΟΑ Χανίων (Κασικτσόγλου): Τσώνη 3(1), Δερμιτζάκη 8(1), Δρικάκη, Χαιρετάκη 2, Βασιλογιαννάκη 3, Γιακουμάκη, Πέσκου, Παπαδάκη 3, Δασκουλίδου 9, Δασκαλάκη 3, Κοπάση, Σκουμπάκη 7.
Ιάσων Κολωνού (Ποφάντη): Λαλέογλου 12(1), Γαβριηλίδη Αν. , Πρένκα 2, Καζούρη 12(18ρ.), Γαβριηλίδη Αθ. 10(1), Κάτρη 6(1), Λέρη 13(1), Αγγέλου 2.   

Δηλώσεις
Δήμητρα Βακουφτσή (προπονήτρια Ιάσωνα): 
Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, αυτός ήταν ο σκοπός μας, ένα βήμα τη φορά. Πάμε για το επόμενο ματς. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε για να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες. Σε αυτή τη φάση που είμαστε δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, καθώς εδώ είναι οι καλύτερες ομάδες, όλες είναι δύσκολες, όλες είναι καλές.

Μιχάλης Κασικτσόγλου (προπονητής ΟΑ Χανίων): 
Ήταν δίκαιη η νίκη του Ιάσωνα. Ο τρόπος παιχνιδιού τους με το να παίξουν ένα zone press στο μισό γήπεδο μας ανάγκασε σε πάρα πολλά λάθη παρόλο που το περιμέναμε, το ξέραμε, είχαμε προετοιμαστεί. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το άγχος μας της πρώτης ημέρας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιάσωνα για τη νίκη. Έχουμε άλλους τέσσερις αγώνες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.