Με Ισραήλ αύριο (28/01) ,η Εθνική Στο πλευρό της "οι Πελαργοί"


Με 13 παίκτες ένας εκ των οποίων ο Κρητικός Χρ.Σαλούστρος, βρίσκεται η Εθνική Ανδρών στο Τελ Αβίβ, όπου αύριο (28/6) θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ για την 5η και προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μπουρούσης έμεινε στην Ελλάδα εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος και θα ταξιδέψει για το Ισραήλ σήμερα.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι: 
Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Στο πλευρό της Εθνικής ανδρών οι Πελαργοί, που με ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
"Η Εθνική Ομάδα θα μεταβεί κατευθείαν από το Τελ Αβίβ στο Ταλίν, όπου τη Δευτέρα (2/7) θα αντιμετωπίσει την Εσθονία για τον τελευταίο αγώνα αυτής της φάσης.
Η Εθνική ανδρών μπάσκετ προετοιμάζεται να δώσει δύο δύσκολους αγώνες σε άγνωστες έδρες, στα πλαίσια των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.   Με το Ισραήλ την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 7:30 μμ και με την Εσθονία τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 7 μμ.

Οι Πελαργοί για μία ακόμη φορά θα είναι πιστοί στο ραντεβού τους. Πενήντα μέλη και φίλοι θα βρίσκονται στις κερκίδες της Tel-Aviv Arena, για να ενισχύσουν την προσπάθεια των διεθνών μας.

Ελλάς ολέ, δεν σ΄ άφησα ποτέ
Θα' μαι πάντα εκεί και στο Ισραήλ να σου τραγουδώ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.