Με επιτυχία το τουρνουά του Ανδρογέα “Γ. Τσομπανάκης".


Όπως αναφέρει η ομάδα του Ανδρογέα στην επίσημη σελίδα της :
"Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 8/6 το 1o τουρνουά του ΓΑΣ Ανδρογέας που διεξάχθηκε στο 19ο Δ.Σ. και το 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου από 4 έως και 8 Ιουνίου, στη μνήμη του ιδρυτή της ομάδας Γιώργου Τσομπανάκη. 

Σ’ αυτό πήραν μέρος τα παιδιά της ακαδημίας που έφτασαν  τις 200 συμμετοχές , χωρισμένα σε διαφορετικές ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους, από 2006-2011. Οι αθλητές έπαιξαν σε ομίλους χωρίς να υπάρχει σκορ ή νικητής μιας και ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν να προάγει το φίλαθλο πνεύμα και τη χαρά της συμμετοχής στο παιχνίδι. 

Όλοι οι συμμετέχοντες –γονείς, αθλητές και προπονητές- έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και περιμένουν πως και πως το επόμενο τουρνουά.

Ένα μεγάλο μπράβο ανήκει σε όλους και ιδιαίτερα στο διοργανωτή του τουρνουά κ. Κοσμαδάκη Μίλτο, Γενικό Αρχηγό της ομάδας για την αρτιότητα της διοργάνωσης.

Πολλές ευχαριστίες επίσης στους προπονητές της ομάδας, στα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου , στους γονείς που χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειες των παιδιών αλλά και στους Διευθυντές των δύο σχολείων κ.κ. Παπαδάκη Ι. (8ο ΓΕΛ) και Χαχλάκη Ι. (19ο Δ.Σ.) καθώς και στο τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ και την Προτέκτα Αρχανών «Φίλιος Ζευς» που κάλυψαν την οργάνωση από υγειονομικής πλευράς".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.