ΕΚΑΣΚ και ομάδες συγχαίρουν το Αρκάδι.


Η ΕΚΑΣΚ και ομάδες της Κρήτης συγχαίρουν το Αρκάδι, για το "θαύμα" που πέτυχε "πανάξια" (όπως αναφέρουν), της  ανόδου  στην Α2 Γυναικών Νότου

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

-"Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ.  συγχαίρει  τη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ, που πέτυχε πανάξια την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η επιτυχία των κοριτσιών του Κώστα Πλευράκη, αντανακλά απόλυτα στη πολύ καλή δουλειά που γίνεται  στο Κρητικό μπάσκετ.
Τους ευχόμαστε καλή πορεία  και νέες επιτυχίες."

-Ρέθυμνο Cretan Kings
"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings παρακολουθεί με χαρά την καθημερινή άνοδο του Ρεθυμνιώτικου αθλητισμού και θέλει να συγχαρεί τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΚΑ Αρκάδι για την επιστροφή της στην Α2 Εθνική κατηγορία".

-Α.Ο. Δειλινό Basketball
"Το σωματείο μας συγχαίρει την γυναικεία ομάδα του Αρκαδίου για την άνοδο στην Α2 κατηγορία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα"...

Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ Ανδρογέας
"Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας, συγχαίρουν τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας του ΑΡΚΑΔΙΟΥ κ. Πλευράκη, για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α2 Γυναικών και τους ευχόμαστε καλό προγραμματισμό καλή επιτυχία και πάντα να προσπαθούν να κρατούν το Κρητικό μπάσκετ ψηλά. ΜΠΡΑΒΟ!!!"

Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου
"Πολλά συγχαρητήρια για την άνοδο της γυναικείας ομάδας του Αρκαδίου στην Α2 κατηγορία Γυναικών με πρωτομάστορα τον κόουτς Κωνσταντίνο Πλευράκη.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία και πολλές νίκες στη νέα πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν τα κορίτσια του στο νέο πρωτάθλημα!!"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.