"Έφυγε" ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις, το σύνθημα στον 3ο τελικό.


Ένας από τους εμβληματικότερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και σύμβολο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη είδηση, που βυθίζει στο πένθος τους “πράσινους”, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είναι η εξής:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.
Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας»..

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του προέδρου και του ΔΣ της ΕΟΚ
Τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιάς θλίψης την είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου. «Ενας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στον αθλητισμό, με αγνή και ανιδιοτελή προσφορά, και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, όντας ένας εξ αυτών που συνέδραμαν ουσιαστικά στην εξέλιξή του στην Ελλάδα.

Σε εποχές πιο δύσκολες για τον αθλητισμό συνολικά, αλλά και πιο αγνές και με ανιδιοτελή κίνητρα και φίλαθλα αισθήματα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε την του σφραγίδα στον χώρο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στης οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.
Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Η ανακοίνωση 
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου δεν μπορεί παρά να επηρεάσει τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League, καθως ενός λεπτού σιγή τηρηθηκε στον τρίτο τελικό.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΕΣΑΚΕ υπογραμμίζοντας ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πριν από την έναρξη του τρίτου τελικού των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος

Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου επισκίασε τα πάντα στο Game 3 των Τελικών στη Stoiximan.gr Basket League κι ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον αποχαιρέτησε με ακόμη ένα σύνθημα πριν από το τζάμπολ με τον Ολυμπιακό.


Λίγο πριν από το τζάμπολ του τρίτου Τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ φρόντισαν να τραγουδήσουν ακόμη ένα σύνθημα για χάρη του.

«Παύλο θεέ, για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.