Απο το Ηράκλειο στην Ελευθερούπολη ο Γ.Σταμπουλής


Δύο σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο υλικό του εν όψει της παρθενικής παρουσίας του στην Β’ Εθνική κατηγορία, έκανε ο Γυμναστικός σύλλογος της Ελευθερούπολης. 

Απέκτησε τον Καβαλιώτη φόργουορντ Γιάννη Σταμπουλή, που την σαιζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηρακλείου και μέχρι τον τραυματισμό του , αποτελούσε έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες και βασικό πυλώνα της ομάδας του  Γ.Μακράκη, έχοντας μ.ο, 10,9 πόντους σε 18 παιχνίδια.

Μάλιστα ο πολύμηνος τραυματισμός του (από τον Φεβρουάριο) στοίχισε στην πορεία της Ηρακλειώτικης ομάδας , καθώς  αντιμετώπισε "κατάφατσα" το φάσμα του υποβιβασμού.

Ο 27χρονος Σταμπουλής (που είχε αγωνιστεί πριν μερικά χρόνια και στον ΟΦΗ), αποφάσισε να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Κρήτη και στην ομάδα του Ηρακλείου, και αποδέχτηκε την πρόταση της Ελευθερούπολης, μιας και η επιστροφή του στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δεν προχώρησε παρά το γεγονός ότι του έγινε πρόταση. 

Έχει ύψος 2.02 και διαθέτει τις ικανότητες αλλά και την εμπειρία να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη πορεία της.

Ο Σταμπουλής είχε δεχθεί κρούση και από την Καβάλα που αγωνίζεται στην Α2, κατέληξε τελικά στο νομό, αλλά στην Ελευθερούπολη, όπου θα αγωνίζεται και ο Κώστας Λαζαρίδης, επιστρέφοντας από την Αγία Βαρβάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ελευθερούπολης:
"Στην απόκτηση του Γιάννη Σταμπουλή (27χρ. F, 2,02) προχώρησε ο Γ.Σ.Ελευθερούπολης. Ο Καβαλιώτης καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 με το Ηράκλειο ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για την Καβάλα B.C. πριν λίγες μέρες.
Ο Κώστας Λαζαρίδης μετά από 1 χρόνο όπου αγωνίστηκε στην Αγία Βαρβάρα επιστρέφει στο ρόστερ του Γ.Σ.Ε όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-2017 και ήταν πρωταθλητής με τους υπόλοιπους στην Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ.
Ο Λαζαρίδης(19 ετών,1.97 ύψος) μαζί με τον Γιάννη Σταμπουλή (27χρ. F, 2,02) είναι οι δυο πρώτες μεταγραφές του νεοφώτιστου Γ.Σ.Ε στη Β’ Εθνική".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.