Απέκτησε Δεσποινιάδη ο Ανδρογέας.


Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με Μαν.Δημητριάδη, ο Ανδρογέας, "σήκωσε μανίκια" ,προσπαθώντας να χτίσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα έχει  βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ και προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή .

Αυτή δεν είναι άλλη από τον Δεσποινιάδη Χρήστο, που πέρυσι φορούσε τα πράσινα με το Δειλινό και μέσα από από αμοιβαίες συζητήσεις των διοικήσεων των δυο ομάδων,, προέκυψε η συνεργασία των δυο πλευρών, με τον Ανδρογεα μάλιστα να ευχαριστεί το Δειλινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανδρογέα:
"Η Διοίκηση της ομάδας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του παίκτη Δεσποινιάδη Χρήστου, που την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ ΔΕΙΛΙΝΟΥ. 

Η συνεργασία των ομάδων ήταν άψογη και μετά την συζήτηση παίκτη και διοίκησης που έγινε , τα δύο μέρη, "εύκολα" συμφώνησαν αφού οι στόχοι και το όραμα στην δημιουργία του νέου ανδρικού τμήματος ήταν κοινό.

Η παρουσία του Χρήστου θα βοηθήσει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και άνοδο όλων των νέων παικτών.
Καλώς ήρθες Χρήστο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα του Δειλινού".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.