Χωρίζουν Ρέθυμνο Cretan Kings και Ν.Βετούλας.


Ο Νίκος Βετούλας και το Ρέθυμνο Cretan Kings αποφάσισαν να μην συμπορευθούν τη νέα αγωνιστική σεζόν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. 

Παρά την καλή διάθεση αμφότερων, δεν υπήρξε deal, καθώς στην τελευταία συζήτηση που έγινε προκειμένου να σχεδιαστεί το μέλλον της ομάδας υπήρξε διάσταση απόψεων και έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασίας τους.

Η ομάδα του Ρεθύμνου μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με τον Πατρινό προπονητή καλείται να αναζητήσει τον διάδοχό του. 

Οι Κρητικοί στρέφονται στην ελληνική αγορά και άμεσα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για αναβάθμιση του ρόλου του Σταύρου Μυκονιάτη , που από βοηθός να αναλάβει αυτός τα ηνία της ομάδας, καθώς βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα, έχει το know how και την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

-Αναφορικά με τις αποχωρήσεις το Ρέθυμνο Cretan Kings, αναμένεται να αποχαιρετίσει τους πέντε (ΝτεΣιλντς, Χίκι, Γκούντγουϊθν, Μούντι, Λι) από τους έξι ξένους παίκτες της, ενώ ο Τράβις Ντάνιελς είναι πιθανό να παραμείνει κάτοικος Ρεθύμνου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και η παραμονή του στην Κρήτη είναι πιθανή. Ο Ντάνιελς σε 16 συμμετοχές στην Stoiximan.gr Basket είχε μέσο όρο 8,8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 0,6 ασίστ, 0,4 τάπες, 0,3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Τέλος, θυμίζουμε πως ο Χάρης Γιαννόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ομπραντόιρο.

Πηγή ρεπορτάζ :"goodnet.gr"


Πρόσκληση μετόχων σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Στις 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική συνέλευση στα γραφεία της ΚΑΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Πρόσκληση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας «Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνης Κ.Α.Ε.», ΑΡ.Μ.Α.Ε. 64381/06/Β/07/11 και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 21826250000 σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνης Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» με την από 28/05/2018 απόφασή του καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρίας «Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνης Κ.Α.Ε.» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 20η  του μήνα Ιουνίου του έτους 2018 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη, και ώρα 15:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας στο Ρέθυμνο, επί της οδού Ηγ. Γαβριήλ, αριθμός 103-105 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για τα παρακάτω θέμα:
Θέμα Ημερήσιας Διάταξης
-Πρόσληψη μέλους Διοικητικού Συμβουλίου της «Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνης Κ.Α.Ε.» με σχέση εξαρτημένης εργασίας.
Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας τις μετοχές τους, είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του καταστατικού της εταιρείας.
Ρέθυμνο, 28/05/2018
Το Διοικητικό Συμβούλιο».

Καλό ταξίδι Κωστή Ψαρουδάκη
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τη μεγάλη απώλεια του Προέδρου του ΟΠΕ Ρεθύμνου και της ΕΣΠΕΚ και πρώην Αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ, Κωστή Ψαρουδάκη.

Ο αιφνίδιος χαμός του Κωστή Ψαρουδάκη συγκλόνισε ολόκληρη την κοινωνία του Ρεθύμνου, της Κρήτης και της ελληνικής πετοσφαίρισης. Ένας πιστός υπηρέτης του βόλεϊ και του αθλητισμού χάθηκε, αφήνοντας πίσω του ένα ανεκπλήρωτο κενό. Η επιμονή και η αγάπη του για το Ρεθυμνιώτικο βόλεϊ είχε σαν αποτέλεσμα την πανελλήνια αναγνώριση, ωθώντας πολλούς νέους Ρεθυμνιώτες στην ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποχαιρετά τον Κωστή Ψαρουδάκη και τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό. Εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και εύχεται η αγάπη του για τον ΟΠΕΡ και το βόλεϊ να αποτελέσει οδηγό για τους νεότερους.
Καλό ταξίδι Κωστή Ψαρουδάκη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.