Στον Ολυμπιακό η Χρ.Λίτσι.


Έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη κίνησή του ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Ολυμπιακός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να κάνουν δική τους τη Χριστίνα Λίτσι, που ξεκίνησε από το Ρέθυμνο και το Αρκάδι του κόουτς Πλευράκη..

Ήδη παίκτριες όπως η Εβίνα Μάλτση, η Στέλλα Καλτσίδου, η Ανθή Μπαλτά και η Τάνια Χαλιβέρα αποτελούν παρελθόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταστρώσει ήδη τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα και ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την πρώτη μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να κάνουν δική τους τη Χριστίνα Λίτσι ενόψει της νέας σεζόν.

Η νεαρή αθλήτρια αγωνίστηκε στις Εσπερίδες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ενώ ξεκίνησε την καριέρα της από το Αρκάδι , έχοντας πολλές συμμετοχές σε τελικές φάσεις Πανελληνίων κορασίδων και -Νεανίδων, και αναμένεται να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». 

Οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό, μάλιστα, «έκλεψαν» την Λίτσι μέσα από τα χέρια της Νίκης Λευκάδας, καθώς η ομάδα από το νησί του Ιονίου ήταν κοντά στην απόκτησή της, όμως η «σφήνα» των Πειραιωτών ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις μεταγραφικές κινήσεις του για τη νέα σεζόν με μια επένδυση, η οποία δείχνει και το πλάνο των ανθρώπων της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: "sdna.gr"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.