Πένθος ο Γ.Μακράκης – Έχασε τον πατέρα του - Συλλυπητήριες ανακοινώσεις.


Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Μακράκης καθώς ο τεχνικός του Ηράκλειο "έχασε" τον πατέρα του, Ζαχαρία, με την κηδεία να γίνεται πριν από λίγο στο χωριό Καραβάδος, μετά το Αρκαλοχώρι.

"Έφυγε" από τη ζωή ο Ζαχαρίας Μακράκης, πατέρας του Γιώργου , βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Έλληνα τεχνικού.

Η διοίκηση των ομάδων που δούλεψε πρόσφατα  εξέφρασαν με ανακοίνωση τους τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Ζαχαρία Μακράκη .

Αναλυτικά:
Το Δ.Σ και η Επιτροπή Μπάσκετ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζουν τα θερμά τους  συλλυπητήριά για τον θάνατο του ΜΑΚΡΑΚΗ ΖΑΧΑΡΙΑ, πατέρα του Γιώργου Μαρκάκη, προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ομίλου και του εύχονται κουράγιο ώστε να αντιμετωπίσει την σημαντική αυτή απώλεια.

ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΟΥ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 
ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ BASKETBALL ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ COACH ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ .ΝΑ ΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!

ΟΦΗ
"Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και  η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή του Ηρακλείου Γιώργο Μακράκη, για το θάνατο του πατέρα του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος".

ΔΕΙΛΙΝΟ:
"Το Α.Ο. Δειλινό εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον προπονητή του Ηρακλείου Ο.Α.Α. Γιώργο Μακράκη και την οικογένεια του για την απώλεια του πατέρα του Ζαχαρία!
Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε αυτή την δύσκολη στιγμή…"

ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
"Η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στον προπονητή του Ηρακλείου Ο.Α.Α. Γιώργο Μακράκη και την οικογένεια του για την απώλεια του πατέρα του".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.