Μετά από 6 χρόνια ξανά αντρικό ο Ανδρογέας.


Με απόφαση του νέου ΔΣ του Ανδρογέα, που ολοκληρώνει το αρχικό πλάνο 5 ετούς ανάπτυξης,που είχε θέσει η διοίκηση το 2012, πάρθηκε απόφαση για την επαναλειτουργία του Ανδρικού τμήματος μετά από 6 χρόνια αδράνειας. 

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια ιστορική  απόφαση , από ένα σύλλογο που τα τελευταία χρόνια αποτελεί πρότυπο, ανάπτυξης, φιλοσοφίας και οργάνωσης στην Κρήτη, που αποδεικνύει ότι με πλάνο, όραμα και στόχους καταφέρεις να εξελίξεις σωστά το μπασκετ, στην πρωτοβάθμια ανάπτυξη.

Η ανδρική ομάδα θα επανεμφανιστεί στα παρκέ στην νέα σαιζόν και ο Ανδρογέας, ήδη προκήρυξε την θέση προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, πάρθηκε ιστορική απόφαση για την επαναλειτουργία του Ανδρικού τμήματος μετά από 6 χρόνια αδράνειας. 

Η απόφαση αυτή  που έθεσε η Διοίκηση το 2012, για την αναγέννηση μέσα από τις στάχτες της ομάδας. 

Βασική φιλοσοφία από το 2012 ήταν να δημιουργηθεί το ανδρικό τμήμα από τις ακαδημίες της ομάδας. 

Μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς και οργάνωσης από αρκετούς ανθρώπους έφτασε η ώρα. για να υλοποιηθεί άλλος ένας στόχος, έχοντας ως βασικό κορμό την δημιουργία νεανικής ομάδας που θα αποτελείτε από τους Εφήβους που ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αλλά και την προσθήκη μερικών Ανδρών. Η πρόταση  πέρασε ομόφωνα και έχει ξεκινήσει το νέο "χτίσιμο".

Στην νέα προσπάθεια το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει ότι βρίσκεται στην συλλογή βιογραφικών σημειωμάτων για την αναζήτηση προπονητών τόσο για το Ανδρικό τμήμα όσο και για την συμπλήρωση των τμημάτων υποδομής. 

Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι 30 Μαΐου στην Σελίδα της ομάδας στο Facebook Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ Ανδρογέας στέλνοντας μήνυμα ή στο mail gas.androgeas@gmail.com".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.